اخبار و گزارش

نتیجه جستجو برای

محمد معین آثار مهم و بسیاری از خود برجای گذاشت، اما مهم‌ترین و البته مشهورترین کارش، فرهنگ فارسی معین است.

( ادامه مطلب )

هشتاد و پنجمین شمارۀ نامۀ فرهنگستان، ویژۀ مطالعات آسیای صغیر منتشر شد.

( ادامه مطلب )

کتاب «نخستین دولت‌های ایرانی پس از اسلام طاهریان تا آل‌بویه» کوشیده با بررسی تاریخ ایران در چهار سده نخستین پس از اسلام به ویژه دوره فرمانروایی دولت‌های ایرانی پاسخی برای پرسش‌های پژوهشگران ارائه کند.

( ادامه مطلب )

رسول جعفریان گفت: استاد وثوقی یک دانشمند شاخص و برجسته است. به هر حال آنچه که شایسته یک مرد بزرگ است، محمدباقر وثوقی همه را با هم دارد. او با عشق برای عظمت ایران کار می‌کند. پشتکار او بی‌نظیر است. او هم از لحاظ نوشتن مقالات و هم از جهت دانشجویانی که دارد، یک سرمایه باارزشی است.

( ادامه مطلب )

عضو هیأت علمی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری در آستانه روز خلیج فارس با یادی از فاتحان خلیج فارس در دوره استعمار پرتغال، از وزارت امور خارجه درخواست کرد کتیبه‌های شناسایی‌شده در کشور تانزانیا را که از معدود اسناد پیروزی و نجات خلیج فارس است، از نابودی نجات دهد.

( ادامه مطلب )

یک متخصص تاریخ عثمانی با بیان اینکه زبان فارسی در پی‌ریزی و سیر تاریخی دولت عثمانی نیز زبانی مهم به شمار می‌رفته است از علاقه پادشاهان عثمانی به زبان فارسی می‌گوید.

( ادامه مطلب )

حسن اللهیاری، دانشیار گروه تاریخ دانشگاه خلیج‌فارس گفت: واقعیت امر این است که میراث تاریخی خلیج‌فارس، تا حالا با روش علمی حفظ شده است. یعنی روش‌های دیگر کوتاه مدت و کم فایده بوده‌اند. بر این مبنا به نظر می‌رسد پژوهش درباره خلیج فارس، به تمام معنا حفظ میراث این آبراهه است.

( ادامه مطلب )

رئیس بنیاد ایران‌شناسی گفت: نقش مهم و استراتژیک خلیج‌فارس از دیر باز مورد توجه ایرانیان حتی در دوران ایران باستان بوده و این حوزه همواره مهد تجارت و تمدن و مورد توجه سایر کشورهای جهان بوده است.

( ادامه مطلب )

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: به جوانان توصیه می‌کنم کتاب‌های ایرج افشار سیستانی را بخوانند تا با همه داشته‌های تاریخی و تاریخ خلیج فارس آشنا شوند. ما با هیچ‌کس درباره خلیج فارس اختلاف دیدگاه نداریم. خلیج فارس تا ابد خلیج فارس است و به عنوان یک بخش برای ایران عزیز خواهد درخشید.

( ادامه مطلب )

ترجمه و شرح فصوص‌الحکم اثر محی‌الدین ابن عربی به قلم علی شالچیان در انتشارات سلوک ما به چاپ رسید.

( ادامه مطلب )

ورود به سایت

مرا به خاطر بسپار.

کاربر جدید هستید؟ ثبت نام در تارنما

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟ بازیابی رمز عبور

کد تایید به شماره همراه شما ارسال گردید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.:

ثبت نام

عضویت در خبرنامه.

قبلا در تارنما ثبت نام کرده اید؟ وارد شوید

کد تایید را وارد نمایید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.: