حسو
مرکز دائرة المعارف بزرگ اسلامی
پنج شنبه 21 آذر 1398
https://cgie.org.ir/Fa/article/238268/حسو
دوشنبه 22 اردیبهشت 1404
چاپ شده
1
حسو \ hasū\ ، از خوراکهای بومی روستای آهار. برای تهیۀ این غذا از آرد دانۀ گیاهی به نام «تالی» استفاده میشود. دانههای تالی شبیه عدس و کمی پُرتر از آن است. این دانه در مناطق دیگر شمیرانات با نامهای آمیل و گابدونه خوانده میشود (نک : ه د، آهیلو). برای پخت این غذا ابتدا پیاز را سرخ میکنند، سپس مقداری آرد تالی به آن اضافه کرده، بعد از اینکه کمی طلایی شد، رویش آب میریزند و به هم میزنند تا زمانی که جوش بیاید. مدت کوتاهی بعد از جوشیدن، حسو آماده است. حسو را با نان ترید میکنند و میخورند.
گلاله هنری
کاربر گرامی برای ثبت نظر لطفا ثبت نام کنید.
کاربر جدید هستید؟ ثبت نام در تارنما
کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟ بازیابی رمز عبور
کد تایید به شماره همراه شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد
زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.:
قبلا در تارنما ثبت نام کرده اید؟ وارد شوید
فشردن دکمه ثبت نام به معنی پذیرفتن کلیه قوانین و مقررات تارنما می باشد
کد تایید را وارد نمایید