صفحه اصلی / مقالات / دانشنامه تهران بزرگ / حسو /

فهرست مطالب

حسو


نویسنده (ها) :
آخرین بروز رسانی : پنج شنبه 21 آذر 1398 تاریخچه مقاله

حسو \ hasū\ ، از خوراکهای بومی روستای آهار. برای تهیۀ این غذا از آرد دانۀ گیاهی به نام «تالی» استفاده می‌شود. دانه‌های تالی شبیه عدس و کمی پُرتر از آن است. این دانه در مناطق دیگر شمیرانات با نامهای آمیل و گاب‌دونه خوانده می‌شود (نک‍ : ه‍ د، آهیلو). 
برای پخت این غذا ابتدا پیاز را سرخ می‌کنند، سپس مقداری آرد تالی به آن اضافه کرده، بعد از اینکه کمی طلایی شد، رویش آب می‌ریزند و به هم می‌زنند تا زمانی که جوش بیاید. مدت کوتاهی بعد از جوشیدن، حسو آماده است. حسو را با نان ترید می‌کنند و می‌خورند. 

گلاله هنری

ورود به سایت

مرا به خاطر بسپار.

کاربر جدید هستید؟ ثبت نام در تارنما

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟ بازیابی رمز عبور

کد تایید به شماره همراه شما ارسال گردید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.:

ثبت نام

عضویت در خبرنامه.

قبلا در تارنما ثبت نام کرده اید؟ وارد شوید

کد تایید را وارد نمایید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.: