صفحه اصلی / مقالات / دانشنامه تهران بزرگ / تپه سیف /

فهرست مطالب

تپه سیف


نویسنده (ها) :
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 18 آذر 1398 تاریخچه مقاله

تپه‌سیف \ tappe-seyf\ ، تپه‌ای واقع در 22 کیلومتری شمال جادۀ تهران به دماوند، در فاصلۀ دوکیلومتری شمال شرقی پلیس‌راه جاجرود. 
تپه‌سیف نام تپه و همچنین دره‌ای است که در شمال شرقی به روستای کمرد منتهی می‌شود. از ویژگیهای خاص تپه‌سیف می‌توان به سست‌بودن خاک آن اشاره کرد که همواره لایه‌هایی از آن رانش می‌کند. 
طی سالهای 1375-1380 ش، محوطۀ تپه‌سیف تسطیح، و پمپ بنزینی در آنجا ساخته شده است. در انتهای شمالی دره‌سیف، حدود 15 واحد سولۀ بزرگ برای کارهای خدماتی و صنعتی کوچک احداث گردیده است. تپه‌سیف ساختمانهای مسکونی ندارد و صرفاً محلی برای کسب‌وکار است. در سمت شرق این تپه و حدفاصل آن با شهر مسکونی شمس‌آباد، پل بتونی بزرگی طی سالهای 1385-1390 ش احداث شده است که در حقیقت، بخشی از بزرگراه تهران ـ پردیس است و از روی جادۀ اصلی عبور می‌کند و جهت شمالی ـ جنوبی دارد. 

ناصر پازوکی طرودی

ورود به سایت

مرا به خاطر بسپار.

کاربر جدید هستید؟ ثبت نام در تارنما

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟ بازیابی رمز عبور

کد تایید به شماره همراه شما ارسال گردید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.:

ثبت نام

عضویت در خبرنامه.

قبلا در تارنما ثبت نام کرده اید؟ وارد شوید

کد تایید را وارد نمایید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.: