تاریخچه چای در ایران (مروری بر چند سند) / علی اکبر یزدانی

1396/11/1 ۱۲:۵۲

تاریخچه چای در ایران (مروری بر چند سند) / علی اکبر یزدانی

تحقیقات نشان می دهد که بوته چای را در حدود سه هزار سال قبل از میلاد مسیح در چین می شناختند. گیاه چای و انواع آن به حالت وحشی در شنال هند در ناحیه ای به نام آسام و مناطقی مانند نونیکین و لائوس می رویید. هم اکنون کشت این گیاه در کشورهای چین، هندوستان، ژاپن، سیلان، جاوه، برزیل، نواحی شمال ایران و ...بسیاری از کشورهای اروپایی رواج دارد.

 

تحقیقات نشان می دهد که بوته چای را در حدود سه هزار سال قبل از میلاد مسیح در چین می شناختند. گیاه چای و انواع آن به حالت وحشی در شنال هند در ناحیه ای به نام آسام و مناطقی مانند نونیکین و لائوس می رویید. هم اکنون کشت این گیاه در کشورهای چین، هندوستان، ژاپن، سیلان، جاوه، برزیل، نواحی شمال ایران و ...بسیاری از کشورهای اروپایی رواج دارد. از نظر کاشت و مصرف چای چین، اولین محلی است که این گیاه در آنجا در حدود 270 سال قبل از میلاد مسیح کشت شده و به مصرف می رسیده است. مردم ایالت شان و برمه از برگ چای استفاده می کردند.

پیام بهارستان، 1388 شماره 3

 

دریافت مقاله

منبع: پرتال جامع علوم انسانی

نظر دهید
نظرات کاربران

کاربر گرامی برای ثبت نظر لطفا ثبت نام کنید.

گزارش

ورود به سایت

مرا به خاطر بسپار.

کاربر جدید هستید؟ ثبت نام در تارنما

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟ بازیابی رمز عبور

کد تایید به شماره همراه شما ارسال گردید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.:

ثبت نام

عضویت در خبرنامه.

قبلا در تارنما ثبت نام کرده اید؟ وارد شوید

کد تایید را وارد نمایید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.: