نامهای مستعار نویسندگان و شاعران معاصر ایران

نامهای مستعار نویسندگان و شاعران معاصر ایران

اهمیت تدوین فهرست‌نامه‌ها و فرهنگواره‌ها که در واقع بازوان بسیاری از پژوهش‌ها و کلید راهیابی به دنیای پنهان علوم و معارف بشری است برای دانشوران و استادان فضل و اندیشه پوشیده نیست. بر این شیوه چاپ نخست کتاب مورد پذیرش و استقبال بسیاری از خواهان کتاب‌های مرجع واقع شد. در ایران و خارج از کشور، به‌طور کتبی و شفاهی در جهت بهبودی اثر و برای راهنمایی نگارنده، مقاله‌ها و تذکراتی خیرخواهانه و گاه شتاب‌زده داده شد که از همۀ آنان سپاسگزار است.
نگارنده باور دارد که اثری را می‌توان با دنیای پژوهش گره زد که محک نقد سالم بر آن تابیده شده باشد. از نقد سالم سخن رفت و بی‌مناسبت نیست تا از مقدمۀ کتاب «نقد ادبی» اثر مرحوم زرین‌کوب برای تمرین نقد‌نگاری یادی و اشارتی شود، مرقوم داشته‌اند: آنجا که کتابی و اثری را باید انتقاد کرد اگر منتقد به قدر کفایت دلیر و گستاخ باشد در یک دم تمام زحمت و کار نویسنده را خط بطلان می‌کشد و بر باد می‌دهد و اگر از دانایی و انصاف نیز به گمان خویش بهره‌ای دارد به اصلاح و تصحیح آن می‌پردازد.

در چاپ پیشین تلاش بسیار شد تا سخنی به خطا از قلم نگریزد، ولی امکانات موضوعی که انتخاب شده بود این خواسته را مشکل می‌کرد، گستردگی وسیع اسامی و رمز‌و‌رازهایی که حاکم بر آن‌ها بود ایجاب می‌کرد تا از تمامی نوشته‌ها و نقل قول‌هایی که به‌دست می‌آورد برای تکمیل و بهتر شدن مطالب استفاده کند، در نتیجه گاهی بعضی از آن‌ها از اعتبار لازم برخوردار نبود، اما دریغم می‌آمد آن‌ها را کنار گذارم، با این منظور که شاید توسط نگارنده دیگری شکاف‌های پیش آمده اصلاح شود، در نتیجه با اشاراتی که شد در چاپ اخیر تعدادی از مدخل‌های موجود اصلاح گردید که به همراه افزوده‌هایی که بیش از هزار مدخل را شامل می‌شود به چاپ سپرده شد.

اشتراک گذاری:

مشخصات

ورود به سایت

مرا به خاطر بسپار.

کاربر جدید هستید؟ ثبت نام در تارنما

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟ بازیابی رمز عبور

کد تایید به شماره همراه شما ارسال گردید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.:

ثبت نام

عضویت در خبرنامه.

قبلا در تارنما ثبت نام کرده اید؟ وارد شوید

کد تایید را وارد نمایید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.: