نظر وزیر ارشاد درباره آموزش زبانهای بومی

1392/11/22 ۱۸:۲۶

نظر وزیر ارشاد درباره آموزش زبانهای بومی

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نظرش را درباره آموزش زبا‌ن‌های بومی در مدرسه‌ها اعلام کرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نظرش را درباره آموزش زبا‌ن‌های بومی در مدرسه‌ها اعلام کرد.

علی جنتی در پاسخ به این سؤال که درباره آموزش زبان‌های بومی در مدرسه‌ها چه نظری دارد، گفت: آن‌چه قانون اساسی گفته است. ظاهرا این موضوع در اصل پانزدهم قانون اساسی درج شده است. طبیعتا ما بایستی در حدی که قانون اساسی گفته از این کار حمایت و پشتیبانی کنیم.

همچنین علی جنتی در حاشیه راهپیمایی 22 بهمن در گفت و گو با خبرنگاران با تاکید بر اینکه مسئولان باید تحمل نقد پذیری شان را بالا ببرند گفت: رهبری در صحبت‌های اخیرشان به وحدت اشاره داشتند و قطعا ایشان ملاحظه کرده‌اند که گاهی بعضی از نقدهایی که صورت می‌گیرد، نقدهای غیرمنصفانه است.

او ادامه داد: حتا گاهی کسانی که مورد نقد و انتقاد قرار می‌گیرند، تحمل لازم در این راستا را ندارند، بنابراین رهبری لازم دیدند که تذکری در این زمینه بدهند.

وزیر ارشاد تصریح کرد: ما سلیقه‌های مختلفی داریم، اما هدف همه ما یکی است و هدف واحدی را دنبال می‌کنیم که این هدف سربلندی نظام و جمهوری اسلامی است.

او اظهار کرد: پیام مردم حمایت از انقلاب و ارزش‌های انقلاب است که به روشنی جهانیان شاهد آن هستند.

وی اظهار کرد: گاهی دیده می‌شود بعضی از مسؤولان تحمل انتقادها را ندارند یا انتقادهایی می‌کنند که به تخریب مسؤولین دیگر می‌انجامد. رهبری با اشاره به مسائلی که پیش آمده احتمالا چنین ضعفی را در مسؤولین مشاهده کرده‌اند که آنان را به وحدت و همدلی دعوت کردند.

وزیر ارشاد همچنین گفت: همه باید این تذکر را رعایت کنند. به هر حال در کشور سلیقه‌های مختلف وجود دارد و اختلاف‌نظرهایی هم در ادامه به وجود می‌آید، اما باید بدانیم که همه مسؤولین یک هدف را دنبال می‌کنند و این گفت‌وگو‌ها و اختلاف‌ها نباید به جدال‌های رسانه‌یی بینجامد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین اظهار کرد: ما باید سعی کنیم حرف یکدیگر را بفهمیم و اگر کسانی هستند که خلاف سلیقه ما عمل می‌کنند آن‌ها را به کج‌روی متهم نکنیم.

او با بیان این‌که بزرگ‌ترین مسأله نظام حفظ ارزش‌های نظام است گفت: از لحاظ فرهنگی بزرگ‌ترین مسأله ما حفظ ارزش‌های نظام است و باید سعی کنیم از آرمان‌های امام خمینی (ره) پایداری کنیم و نگذاریم اهداف انقلاب از بین برود.

نظر دهید
نظرات کاربران

کاربر گرامی برای ثبت نظر لطفا ثبت نام کنید.

گزارش

برچسب ها

اخبار مرتبط

ورود به سایت

مرا به خاطر بسپار.

کاربر جدید هستید؟ ثبت نام در تارنما

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟ بازیابی رمز عبور

کد تایید به شماره همراه شما ارسال گردید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.:

ثبت نام

عضویت در خبرنامه.

قبلا در تارنما ثبت نام کرده اید؟ وارد شوید

کد تایید را وارد نمایید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.: