«یادهست همایون خرم» در موزه موسیقی ایران برگزار شد

1392/11/1 ۱۲:۲۸

«یادهست همایون خرم» در موزه موسیقی ایران برگزار شد

در نخستین سالگرد درگذشت استاد همایون خرم، هنرمندان در مراسمی با عنوان «یاد هست همایون خرم» خاطره این موسیقیدان را گرامی داشتند. به گزارش ایرنا از انجمن موسیقی، این مراسم با حضور علی مرادخانی معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیر موزه موسیقی و هنرمدان عرصه موسیقی در محل موزه موسیقی ایران برگزار شد.

 

در نخستین سالگرد درگذشت استاد همایون خرم، هنرمندان در مراسمی با عنوان «یاد هست همایون خرم» خاطره این موسیقیدان را گرامی داشتند.

به گزارش ایرنا از انجمن موسیقی، این مراسم با حضور علی مرادخانی معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیر موزه موسیقی و هنرمدان عرصه موسیقی در محل موزه موسیقی ایران برگزار شد.

در ابتدای این مراسم مستند «پرتره همایون خرم» به کارگردانی بکتاش آبتین برای حاضران در سالن به نمایش در آمد، بکتاش در این مستند بخش هایی از کلاس های آموزشی همایون خرم را به تصویر کشیده بود.

در بخش دیگری از این مستند همایون خرم درباره برخی از آثار ماندگارش و روال شکل گیری آنها مانند «تو ای پری کجایی»، «اشک من هوایدا شد»، «شمع و پروانه منم»، «غوغای ستگارگان(امشب در سر شوری دارم)» و «شهزاده رویای من» صحبت کرده بود.

سپس بابک شهرکی نوازنده ویلن و از شاگردان زنده یاد همایون خرم به همراه سامان احتشامی نوازنده پیانو بخش هایی از ساخته های ماندگار همایون خرم را برای حاضران به صورت دونوازی اجرا کردند.

در ادامه از فروغ بهمن پور روزنامه نگار و پژوهشگر موسیقی به خاطر برپایی گالری عکس همایون خرم در موزه موسیقی تقدیر شد.

شهرام ناظری نیز به پشت تریبون آمد و سخنان خود را با این شعر «از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر/ یادگاری که در این گنبد دوار بماند» آغاز کرد و گفت: استاد همایون خرم در جایگاهی قرار دارد که ضرورتی ندارد درمورد وی سخن بگویم ، شاید اگر در مورد آثار ماندگار ایشان که در دل مردم جای دارد، صحبت کنم بهتر باشد.

این استاد آواز ایرانی در ادامه افزود: امروز فقط می توانم بگویم که جای ایشان در میان جمع موسیقی ما بسیار خالی است، به هر حال نسیمی همراه با بوی فرهنگ و هنر وزیدن گرفته و ما جای خالی او را احساس می کنیم.

ناظری افزود : من قلبا از رفتن استاد همایون خرم متاثر هستم اما جای شادی بزرگتری وجود دارد و آن ماندگاری ایشان و آثارشان در قلب ها و اذهان مردم است.

به گفته وی، هنرمندان زیادی وجود دارند اما در هر قرن، معدود هنرمندانی هستند که در میان مردم جای خود را باز می کنند و محبوب شوند و همایون خرم یکی از همین معدود هنرمندان بود.

ناظری خاطرنشان کرد : البته تفاوت هست بین هنرمندانی که هنرمند واقعی هستند و باعث حرکت روبه جلو مردم می شوند و هنرمندانی که تنها در بین مردم محبوب می شوند، استاد همایون خرم هر دو این ویژگی ها را داشت ، هم در دل مردم جای داشته و دارد و هم باعث شد مردم ما از نظر فرهنگی یک گام به جلو حرکت کنند.

ناظری ادامه داد: ما یک بار همراهی کوچکی با هم داشتیم اما این سعادت را نداشتم که همکاری جدی با ایشان داشته باشم.

در ادامه این مراسم شهرام ناظری آواز کوتاهی را با استفاده از شعر«شاد باش ای عشق خوش سودای ما» به یاد استاد همایون خرم برای حاضران اجرا کرد.

در بخش پایانی مراسم نیز مزدا انصاری آهنگساز و نوازنده پیانو برای دقایقی به تکنوازی پیانو پرداخت و قطعاتی بر گرفته از ملودی های ساخته شده همایون خرم را اجرا کرد.

پیش از آغاز برنامه حاضران در مجموعه از گالری عکسی که فروغ بهمن پور روزنامه نگار و پژوهشگر موسیقی در طبقه همکف استودیو موزه موسیقی دایر کرده بود دیدن کردند، در این نمایشگاه عکس هایی از دوره های مختلف زندگی استاد همایون خرم به نمایش در آمده بود.

شهرام ناظری، ضیا موحد، فضل الله توکل، لوریس چکناواریان، نصرالله ناصح پور، محمد اسماعیلی، امین الله رشیدی و رامبد صدیف از جمله شرکت کنندگان دراین مراسم بودند.

نظر دهید
نظرات کاربران

کاربر گرامی برای ثبت نظر لطفا ثبت نام کنید.

گزارش

برچسب ها

اخبار مرتبط

ورود به سایت

مرا به خاطر بسپار.

کاربر جدید هستید؟ ثبت نام در تارنما

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟ بازیابی رمز عبور

کد تایید به شماره همراه شما ارسال گردید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.:

ثبت نام

عضویت در خبرنامه.

قبلا در تارنما ثبت نام کرده اید؟ وارد شوید

کد تایید را وارد نمایید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.: