اتحاديه ملي نسخ خطي نبايد به سرنوشت انجمن مخطوطات دچار شود

1385/9/4 ۰۳:۳۰

اتحاديه ملي نسخ خطي نبايد به سرنوشت انجمن مخطوطات  دچار شود

به اعتقاد کارشناسان، فعاليت کتابخانه هاي دولتي در زمينه نسخ خطي در سالهاي اخير، چشم انداز روشني را براي تشکيل اتحاديه اي ملي در زمينه نسخ خطي ايجاد کرده است.


به اعتقاد کارشناسان، فعاليت کتابخانه هاي دولتي در زمينه نسخ خطي در سالهاي اخير، چشم انداز روشني را براي تشکيل اتحاديه اي ملي در زمينه نسخ خطي ايجاد کرده است.
مسئول روابط عمومي کتابخانه مجلس از تشکيل اتحاديه اي ملي در زمينه نسخ خطي استقبال کرد، اما يادآور شد که نبايد به تجربه انجمن مخطوطات دجار شود.
"احسان شکرالهي" با اشاره به پيشنهاد چند روز پيش "کاظميني"، رئيس بنياد ريحانه الرسول يزد مبني بر ضرورت تشکيل اتحاديه اي ملي در زمينه نسخ خطي، گفت:« بحث تشکيل اتحاديه اي ملي در زمينه نسخ خطي، موضوع جديدي نيست چراکه پيش از اين نيز در اوايل دهه 70 سازماني غير دولتي به نام انجمن مخطوطات ايران که اساسنامه محکمي هم داشت و رئيس آن هم آقاي حسن حبيبي بود، تشکيل شد. کارشناسان خبره اي هم در اين انجمن عضو بودند اما تنها در يک مقطع کوتاه فعاليت اش را انجام داد و بعد اين اعضا پراکنده شدند. بايد اين تجربه را بررسي کنيم که دليل اين امر به نظر من پراکندگي بيش از حد آراء و نقطه نظرات اعضاي آن بود. ضمن اينکه خيلي هم به بحث نسخه هاي خطي پرداخته نمي شد. نبايد تجربه انجمن مخطوطات ايران تکرار شود.»
شکرالهي افزود:« با تشکيل اين اتحاديه با توجه به همگرايي کنوني نظرات مسئولان کتابخانه هاي عمومي و نهادهاي غير دولتي و نيز فعاليتهاي چشمگير آنها در گردآوري و فهرست نويسي منابع داخلي و خارجي در سالهاي اخير، اميدواريم که اين نهال دوباره بر سر زمين نسخه هاي خطي نشانده شود.» (منبع :خبر گزاری میراث فرهنگی)


خان احمدی
نظر دهید
نظرات کاربران

کاربر گرامی برای ثبت نظر لطفا ثبت نام کنید.

گزارش

برچسب ها

اخبار مرتبط

ورود به سایت

مرا به خاطر بسپار.

کاربر جدید هستید؟ ثبت نام در تارنما

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟ بازیابی رمز عبور

کد تایید به شماره همراه شما ارسال گردید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.:

ثبت نام

عضویت در خبرنامه.

قبلا در تارنما ثبت نام کرده اید؟ وارد شوید

کد تایید را وارد نمایید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.: