1392/10/14 ۱۳:۱۹
رییس هیات مدیره خانه موسیقی با ابراز تاسف از مرگ زنده یاد حسین یوسف زمانی گفت: جایگزین کردن هنرمندان دیگر به جای بزرگان فقید این عرصه دشوار است، هرگاه در چنین مراسمی حاضر می شوم از خود می پرسم چه کسی جای این بزرگان را پر خواهد کرد؟
محمد سریر روز جاری شنبه در مراسم تشییع پیکر زنده یاد حسین یوسف زمانی که با حضور جمعی از مسئولان و هنرمندان حوزه های مختلف موسیقی در مقابل تالار وحدت برگزار شد، گفت : کسب فضایلی که بزرگان ما دارند کار سختی است و گمان می کنم جامعه جوان ما همت پر کردن جای خالی آنها را ندارد.
این آهنگساز افزود: فقدان این استاد و دوست گرامی را که عضو پیوسته خانه موسیقی و از معلمان ارزشمند موسیقی کشورمان بود را به اهالی موسیقی و هنر و همچنین به خانواده محترم او تسلیت می گویم.
وی ادامه داد : بنده در دهه 30 با استاد حسین یوسف زمان در هنرستان موسیقی آشنا شدم و از همان جا شاهد تلاش ها و انگیزهای وی بودم.
سریر تصریح کرد : یوسف زمانی به واقع در کارش نمونه و الگو بود ، عدم حضور این استاد برای جامعه هنری ما ضایعه بزرگی است.
وی افزود: ما باید بیندیشیم که آینده مان با کمبود این استادان چگونه خواهد بود، این افراد الگوهایی هستند که رهروانی دارند و ما در آینده به چنین بزرگانی نیاز خواهیم داشت.
در ادامه این مراسم قدمعلی صرامی پژوهشگر نیز گفت: قدما گفته اند که خواب مانند مرگ است، چنین گفته ای به خاطر این بوده که بدانیم مرگ امر ساده ای است.
وی ادامه داد : مطمئن باشید که زنده یاد حسین یوسف زمانی نیز در حال حاضر آرامشی دارد که ما همیشه بعد از خوابیدن به آن می رسیم.
سید عبدالحسین مختاباد نیز در بخش دیگری از این مراسم طی سخنانی گفت: از سال 1375 در خدمت استاد یوسف زمانی بودم ، وی محقق، فیلسوف و ادیب بود .
وی ادامه داد : زنده یاد یوسف زمانی عاشق فرهنگ و هنر کشورش بود و من ضایعه درگذشت این هنرمند را به اهالی موسیقی و خانوادهی وی تسلیت می گویم.
مختاباد در ادامه نیز آوازی را برای حاضران خواند .
در پایان این مراسم پیکر زنده یاد یوسف زمانی برای تدفین به قطعه هنرمندان بهشت زهراء(س) منتقل شد.
در این مراسم علی مرادخانی(معاون امور هنری وزیر ارشاد) ، علی رضا پاشایی(سرپرست دفتر موسیقی)، علی ترابی(مدیرعامل انجمن موسیقی ایران)، برادران کامکار(هوشنگ، بیژن و اردشیر)، داریوش پیرنیاکان، شهرام ناظری، صدیق تعریف، داوود گنجه ای، نصرالله ناصح پور، میلاد کیایی، سهیل محمودی، مصطفی رحماندوست، بهرام گودرزی، بیژن بیژنی، هادی منتظری، هادی آرزم، خشایار اعتمادی و غیره حضور داشتند.
مرحوم یوسف زمانی بعداز ظهر روز گذشته (سه شنبه) مصادف با 28 صفر پس از تحمل یک دوره طولانی بیماری دارفانی را وداع گفت.
این آهنگساز پیشکسوت موسیقی اول شهریور 1312 در سنندج متولد شد.
وی از جمله آهنگسازانی بود که علاوه بر آموزش تجربی به تحصیل آکادمیک اهتمام داشت و از مدرسه موزیک نظام و کنسرواتور عالی موسیقی فارغ التحصیل شد و دراین سال ها در حوزه موسیقی با ارکسترهای مختلفی از جمله ارکستر رادیو ، تلویزیون، فرهنگ وهنر ، سمفونیک و اپرای تهران همکاری داشت.
یوسف زمانی همچنین،از اساتید متبحر موسیقی بود و در دانشگاه های موسیقی تدریس می کرد.
از جمله آثار زنده یاد می توان به آلبوم های سوئیت سمفونی مرگ سهراب ، رها ، مارش نبرد، نیایش ، موج ، بوی باران ، قفس تن ، نام و ننگ آذین و... اشاره کرد.
وی در طول 50 سال فعالیت مستمر و همکاری با ارکسترهای رادیو تلویزیون، فرهنگ و هنر، سمفونیک، اپرای تهران و تدریس در دانشگاه، آهنگ های فراوانی برای ارکستر و خوانندگان ساخته و رهبری کرده است.
کاربر گرامی برای ثبت نظر لطفا ثبت نام کنید.
کاربر جدید هستید؟ ثبت نام در تارنما
کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟ بازیابی رمز عبور
کد تایید به شماره همراه شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد
زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.:
قبلا در تارنما ثبت نام کرده اید؟ وارد شوید
فشردن دکمه ثبت نام به معنی پذیرفتن کلیه قوانین و مقررات تارنما می باشد
کد تایید را وارد نمایید