1392/10/7 ۱۲:۳۳
هر چه میخواهم بر حسب سنت سی ساله اخیر خود از سیاست دوری بجویم و اوقات خود را صرفاً در پژوهش و مدیریت علمی و ویرایش سپری سازم باز این وقایع خطیر در خارج و داخل کشور است که مرا بدین سو سوق میدهد که برحسب وظیفه ملی از آقای دکتر روحانی رئیس جمهور ایران در برابر گروه فشار صهیونیستی آمریکا و گروه فشار همسوی با آنان در داخل کشور برخیزم و تجربهها و دانستههای خود را در معرض قضاوت خوانندگان قرار دهم. زیرا به یقین میدانم که از مسلمات سیاست و موازنه قوا در خاورمیانه است که براساس آنچه صهیونیستهای جهان و اسرائیل دنبال میکنند حول هشت محور زیر است:
1. اینکه قدرت نظامی اسرائیل در خاورمیانه برتری داشته باشد.
2. جمهوری اسلامی ایران بعنوان دشمن غرب و آمریکا شناخته شود تا همچنان ضعیف و منزوی بماند.
3. فقط اسرائیل سلاح باز دارندۀ استراتژیک داشته باشد.
4. جمهوری اسلامی ایران پیشرفت نکند و به توسعه پایدار نرسد.
5. جمهوری اسلامی ایران بعنوان یک کشور تروریستی شناخته شود.
6. زیربنای تولیدی کشور منهدم شود.
7. حرکت برنامههای تکمیل زیرساختهای کشور ایران متوقف یا بسیار کُند شود.
8. اقتصاد تورمی ویرانگر بر جمهوری اسلامی ایران حاکم شود و بدین وسیله مردم ایران از نظام حاکم جدا شوند و اعتمادشان به حکومت از بین برود و امید جوانان به آیندۀ خود زائل شود.
بدین ترتیب است که دشمنان برای جمهوری اسلامی ایران برنامهریزی کرده و تا کنون و به ویژه در پیک تخریبی آن در هشت سال گذشته به اجرا گذاشته شده است. حال اگر تندروهای ایران در جهتی که صهیونیستها برنامهریزی کردهاند قرار گیرند و همسو با آنان آب به آسیاب دشمن بریزند و هم صدای با آنان به تضعیف دولت شایسته آقای دکتر روحانی بپردازند و بخواهند چهره پاک وزیر خارجه ما را که نشان بسیار از خرد دارد آلوده جلوده دهند خطای بزرگی مرتکب شدهاند و گناهشان بسی ملامت بار و افسوس برانگیز است. گروه تندروهای مخالف با طرح مذاکرات دولت آقای دکتر روحانی با طرفهای غربی در چهار دستهاند:
1. دستهای که مربوط و وابسته به دولت نهم و دهم هستند که معلوم و معلوم الحال و مکشوف عن الستارند.
2. گروهی که اخلاص دارند اما نادانسته فریب خوردهاند و راه درست را تشخیص نداده و جهان را در چنبرهای از توطئه مینگرند و منکر تلاش غرب برای پیدایش تمدن و پیشرفت کنونی بشر هستند.
3. دسته دیگر کسانی هستند که دنیای امروز را در عصر اطلاعات و دادوستد آزاد به دورۀ استعمار که آتش جنگهای رهائی بخش در آفریقا و آسیا و آمریکای جنوبی شعلهور بود مانند میدانند و گوئی دنیای جدید را هنوز نشناختهاند و با بافت آن بیگانه و ناآشنا هستند.
4. گروه چهارم رقبای سیاسی هستند که برخیشان بدون احساس وطنخواهی و بدون توجه به اخلاق و منافع ملی و با هر قیمتی میخواهند رقیب سیاسی خود را از صحنه خارج کنند و اوضاع را به نفع خود بچرخانند که نمیچرخد. دلیل این سخن در این حقیقت نهفته است که کسانی، بیاطلاع از اوضاع داخلی ایران و تحلیل نادرست از اوضاع داخلی فکر میکنند میتوانند با وارونه جلوه دادن حقایق به مقاصد خود برسند و این حقیقت ساده را در نمییابند که قدرت مدنی ملت ایران رو به افزایش و بستر مدنی ایران شرایط را برای تفکر مدنی و بسط مدنیت آماده میسازد. ایران امروز سه میلیون و هفتصد هزار دانشجو دارد و شاید روستائی در ایران نباشد که چند دانشجو در دانشگاههای کشور نداشته باشد. این قدرت عظیم مدنی ایران است که بعد از دولت دهم چنان با قدرت و البته با حمایت رهبری تفوق کمی خود را در قالبی از کیفیت خردورز نشان داد که رقبای سیاسی با فاصله زیاد از آقای دکتر روحانی که وجدان ملی و آگاهی ملی در حمایت از او برخاسته بود عقب ماندند و ملت ایرن یکپارچه پیروزی خود را در آرمان قانونمداری و شکست سیاستهای پوپولیستی جشن گرفتند و سیهروز بود آنکه جشن ملت را نخواست.
کاربر گرامی برای ثبت نظر لطفا ثبت نام کنید.
کاربر جدید هستید؟ ثبت نام در تارنما
کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟ بازیابی رمز عبور
کد تایید به شماره همراه شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد
زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.:
قبلا در تارنما ثبت نام کرده اید؟ وارد شوید
فشردن دکمه ثبت نام به معنی پذیرفتن کلیه قوانین و مقررات تارنما می باشد
کد تایید را وارد نمایید