حسن محرابی مدیر کل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی شد

1392/10/3 ۰۰:۴۲

حسن محرابی مدیر کل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی شد

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی طی حکمی حسن محرابی را به‌عنوان مدیر کل مطبوعات و رسانه‌های داخلی منصوب کرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی طی حکمی حسن محرابی را به‌عنوان مدیر کل مطبوعات و رسانه‌های داخلی منصوب کرد.

در حکم علی جنتی خطاب به حسن محرابی آمده است: «نظر به سوابق و تجربیات جناب عالی، بنا به پیشنهاد معاونت امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی، به موجب این حکم به سمت مدیرکل مطبوعات و رسانه‌های داخلی منصوب می‌شوید.

امید می‌رود با استعانت از خداوند متعال و بهره‌گیری از کلیه ظرفیت‌های موجود در زمینه گسترش فعالیت‌های مطبوعاتی، نظارت بر فعالیت مطبوعات و خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های اطلاع‌رسانی الکترونیک،‌ حمایت از تشکل‌های صنفی در حوزه مطبوعات و تأمین آزادی‌های مصرح در قانون مطبوعات موفق و موید باشید».

پیش از این پدرام پاک‌آیین نزدیک به سه سال و با حکم محمدجعفر محمدزاده - معاون پیشین - این سمت را بر عهده داشت که با آغاز دولت یازدهم، این حکم تاکنون پابرجا بود. محرابی پیش از این نیز معاون فرهنگی پاک‌آیین بوده است.

نظر دهید
نظرات کاربران

کاربر گرامی برای ثبت نظر لطفا ثبت نام کنید.

گزارش

برچسب ها

اخبار مرتبط

ورود به سایت

مرا به خاطر بسپار.

کاربر جدید هستید؟ ثبت نام در تارنما

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟ بازیابی رمز عبور

کد تایید به شماره همراه شما ارسال گردید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.:

ثبت نام

عضویت در خبرنامه.

قبلا در تارنما ثبت نام کرده اید؟ وارد شوید

کد تایید را وارد نمایید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.: