دیدار معاون فرهنگی وزیر ارشاد از شهر کتاب مرکزی

1392/9/24 ۲۱:۱۲

دیدار معاون فرهنگی وزیر ارشاد از شهر کتاب مرکزی

سید عباس صالحی معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی روز شنبه 23 آذر به بازید از فروشگاه مرکزی شهر کتاب پرداخت.

سید عباس صالحی معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی روز شنبه 23 آذر به بازید از فروشگاه مرکزی شهر کتاب پرداخت.  سیدعباس صالحی معاون فرهنگی وزارت ارشاد و جمعی از مدیران این معاونت وزارت ارشاد، عصر دیروز شنبه 23 آذر به بازدید از فروشگاه مرکزی شهر کتاب پرداخته و با مسئولان شهر کتاب گفتگو کردند.

علی شجاعی صائین مدیرعامل خانه کتاب، داریوش مطلبی معاون فناوری اطلاعات خانه کتاب، محمودرضا برازش مدیرکل دفتر امور چاپ وزارت ارشاد و محمدرضا وصفی از افرادی بودند که در این دیدار، صالحی را همراهی می‌کردند. در این برنامه مژگان امجد مدیر فروشگاه مرکزی، علی اصغر محمدخانی معاون فرهنگی و بین‌الملل، لطف‌الله ساغروانی مدیر نشر هرمس، سید محمدرضا امام‌پور معاون مالی و اداری و فرید مدرسی مدیر مرکز تحقیق و توسعه شهرکتاب نیز حضور داشته و درباره تجربیات خود با معاون فرهنگی وزیر ارشاد گفتگو کردند.

در جریان گفتگو میان مدیران وزارت ارشاد و موسسه شهرکتاب، مهدی فیروزان توضیحاتی درباره شکل‌گیری و اهداف شهرکتاب و همچنین چگونگی توسعه فرهنگی و اقتصادی این موسسه ارائه داد و برنامه‌های آتی شهرکتاب را در حوزه‌های فرهنگی و تجاری تشریح کرد. فیروزان در بخشی از صحبت‌های خود گفت: ما در شهرکتاب بر این باوریم که کار فرهنگی را نمی‌توان با بخشنامه پیش برد و این کار نیاز به همدلی و گفتگو با اهالی فرهنگ و مخاطبان دارد. شهرکتاب با همین دیدگاه راه‌اندازی شد و با همفکری و  همدلی مردم و دوستداران فرهنگ توانست در چارچوب اقتصاد فرهنگ توسعه پیدا کند.

مدیرعامل شهرکتاب شرحی از برنامه‌ها و نشست‌های فرهنگی مؤسسه فرهنگی و بین المللی شهرکتاب ارائه داده و این فعالیت‌ها را عاملی برای پیوند مردم با کتاب دانست. تلاش برای استقلال اقتصادی کتاب و کالاهای فرهنگی و عدم وابستگی به یارانه، استراتژی همراه کردن خرید کالای فرهنگی همراه با تفریح و لذت، منظومه کالاهای فرهنگی با همراهی گفتگوهای فرهنگی در یک مکان، تولید فکر از طریق معرفی اندیشه، نقد اندیشه و گفتگو درباره آن، انتشار آثار برتر در حوزه علوم انسانی برای تقویت اقتصاد اندیشه، بازشناسی ردپای فرهنگ و تمدن ایران اسلامی در دیگر کشورها و احیا و معرفی آنها به ایران و جهان، گسترش فروشگاه های زنجیره ای در شهرستان ها برای تقویت اقتصاد فرهنگ و فرهنگ کتابخوانی، ایجاد فضایی واحد برای پاسخگویی به نیازهای فرهنگی همه سنین، طبقات و گرایش های جامعه، گفتگوهای بین فرهنگی، ترجمه آثار کتاب و موسیقی ایران به زبان های خارجی توسط ناشران خارجی، نحوه تعامل با فروشندگان خارجی، تامین کالاهای فرهنگی و ورود آنها به داخل کشور، چگونگی حمایت از تولیدکنندگان داخلی و اهمیت دادن به فرهنگ ایرانی و اسلامی و همچنین حرکت به سمت شعار سوپر مارکت فرهنگی و اقتصاد فرهنگ از موضوعاتی بودند که فیروزان در سخنانش به آ‌ن‌ها اشاره کرد.

وی طی بازدید مدیران وزارت ارشاد از بخش‌های مختلف فروشگاه مرکزی شهرکتاب افزود: ایجاد فروشگاه مرکزی با تنوع محصولات و فعالیت‌های فرهنگی‌اش، بر این اساس بوده که تبدیل به پایگاهی برای همه اعضای خانواده شود تا هم از محیط آن لذت ببرند و هم متناسب با نیازهای خود و خانواده‌شان خرید فرهنگی داشته باشند.

وی تاکید کرد: ما سعی داریم در شهر کتاب به سمتی برویم که همه اعضای یک خانواده از پدربزرگ و مادربزرگ تا فرزند و نوه، به اتفاق، به فروشگاه بیایند و هم به خواندن کتاب ترغیب شوند و هم بتوانند نیازهای فرهنگی‌شان را به صورت یک‌جا تهیه کنند.

سیدعباس صالحی نیز در این دیدار ضمن اهدای لوح تقدیر در قدردانی از خدمات شهرکتاب، بر همراهی و همکاری شهر کتاب با معاونت فرهنگی وزارت ارشاد تاکید کرد.

 

نظر دهید
نظرات کاربران

کاربر گرامی برای ثبت نظر لطفا ثبت نام کنید.

گزارش

برچسب ها

اخبار مرتبط

ورود به سایت

مرا به خاطر بسپار.

کاربر جدید هستید؟ ثبت نام در تارنما

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟ بازیابی رمز عبور

کد تایید به شماره همراه شما ارسال گردید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.:

ثبت نام

عضویت در خبرنامه.

قبلا در تارنما ثبت نام کرده اید؟ وارد شوید

کد تایید را وارد نمایید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.: