آیت‌الله نوری همدانی: تیم مذاکره‌کننده ایرانی در مقابل استکبار ایستاد

1392/9/5 ۲۳:۰۳

آیت‌الله نوری همدانی: تیم مذاکره‌کننده ایرانی در مقابل استکبار ایستاد

یکی از مراجع تقلید گفت: پیامبران الهی برای رسیدن به اهداف خود ابتدا باید ظالمان و مستکبران را به زیر می‌کشیدند و برای این کار به بسیج نیروها از میان مومنین اقدام می‌کردند.

یکی از مراجع تقلید گفت: پیامبران الهی برای رسیدن به اهداف خود ابتدا باید ظالمان و مستکبران را به زیر می‌کشیدند و برای این کار به بسیج نیروها از میان مومنین اقدام می‌کردند.
حضرت آیت‌الله العظمی حسین نوری همدانی امروز در همایش بزرگ بسیجیان استان قم که در حرم مطهر فاطمه معصومه(س) برگزار شد با اشاره به این حقیقت که انبیای الهی با هدف دعوت مردم به سعادت و پیشرفت به رسالت برگزیده شدند اظهار داشت: آنها در مقابل خود دو جبهه جداگانه را می‌دیدند که شامل مستکبران و مستضعفان بود که گروه نخست مستضعفان را زیر ظلم و ستم خود نگاه داشته بودند.
او افزود: از میان برداشتن مستکبران نخستین کاری بود که پیامبران الهی انجام می‌دادند تا از این طریق بتوانند دیگر اهداف خود را تحقق بخشند به همین دلیل آموزش مردم را سرلوحه برنامه‌های خود قرار می‌دادند تا بسیجیانی آماده و مخلص را تربیت کنند که روحیه جهاد و شهادت در آنها تقویت شده و برای دفاع از آرمان‌های دینی در مقابل مستکبران برخیزند.
این مرجع تقلید با بیان اینکه همواره از میان مستضعفان گروهی به دنبال انبیای الهی به راه می‌افتادند و در نبردها یاری‌گرشان بودند عنوان داشت: آنها هیچ گاه در مقابل دشمنان خدا تسلیم نمی‌شدند و تا سرکوب کردن نهایی آنها به تلاش ادامه می‌دادند.
او ادامه داد: در داستان زندگی حضرت ابراهیم(ع) و نمرود، حضرت موسی(ع) و فرعون و بالاخره در زندگی حضرت محمد(ص) و دشمنانی از جنس ابوجهل‌ها و ابوسفیان‌ها شاهدیم که اتفاقات زیادی برای آنها رخ می‌داد و برگزیدگان خدا هم به وسیله بسیج نیروهای مومن به مقابله با دشمنان بر می‌خاستند.
آیت‌الله نوری همدانی تاریخ زندگی ائمه اطهار(ع) را مورد توجه قرار داد و خاطرنشان کرد: آن بزرگواران نیز در موفقیت های خود از وجود بسیج نیروهای با ایمان و پیرو مکتب بهره می بردند.
استاد برجسته حوزه علمیه قم در بخش دیگری از سخنان خود به انقلاب اسلامی ایران و زمینه‌های پیروزی بر مستکبران داخلی و خارجی اشاره کرد و گفت: امام خمینی (ره) برای احیای مکتب انبیا و ائمه(ع) همین راه را در پیش گرفتند و با مستکبران برخورد کردند؛ ایشان از یک طرف با کمک بسیجیان توانستند رژیم شاه را سرکوب و از طرف دیگر در 8 سال جنگ تحمیلی موف شدند در مقابل دشمنان مقاومت کنند.
او با بیان اینکه 35 دولت در دوران دفاع مقدس به صدام کمک می‌کردند تصریح کرد: با این حال رشادت‌ها و دلاورمردی‌های بسیجیان بود که نگذاشت آرمان‌ها و دستاوردهای انقلاب از دست برود.
آیت‌الله نوری همدانی قدرت کنونی نظام اسلامی را نتیجه پایمردی‌های بسیجیان دانست و بیان داشت: اسلام، ولایت فقیه و مردم سه رکن اساسی انقلاب اسلامی هستند که تا امروز هم بر اساس همین مبانی پیشرفت‌های بزرگی نصیب جمهوری اسلامی شده است.
این مرجع تقلید به ساز و کار سیاسی حکومت در اسلام اشاره کرد و گفت: پیامبر خدا، امام معصوم و در زمان غیبت نیز ولی فقیه جامع الشرایط باید در رأس نظام باشند؛ ویژگی‌های ولی فقیه هم شامل شجاعت، مدیریت، تدبیر و علم است که هم اکنون در آیت‌الله العظمی خامنه‌ای جمع شده است.
او با تاکید بر قدر دانستن نعمت نظام اسلامی و بهره‌مندی از حکومت ولایت فقیه ابراز داشت: همین عامل است که نظام ما را در طول سال‌های پس از انقلاب و در گردنه‌های حساس تاریخی حفظ کرده است.
آیت‌الله نوری همدانی فقدان رهبری را عامل اصلی شکست انقلاب‌ها در دوران‌های مختلف دانست و گفت: انقلاب اسلامی از این نعمت برخوردار بوده و هست و به همین دلیل به پیشرفت خود ادامه می‌دهد.
استاد خارج فقه حوزه علمیه قم با تاکید بر حضور بسیجیان در همه عرصه‌های سازندگی و تلاش عنوان داشت: امروز در هر زمینه‌ای که پیشرفت‌ داشته‌ایم روحیه و افکار بسیجی را در آن کار مشاهده می‌کنیم.
او با اشاره به مذاکرات میان ایران و گروه 1+5 گفت: تیم مذاکره‌کننده ایرانی هم که به ژنو رفته بود در مقابل دنیای استکبار با روحیه بسیجی ایستادگی کرد و با قدرت توانست توفیقاتی به دست آورد.

نظر دهید
نظرات کاربران

کاربر گرامی برای ثبت نظر لطفا ثبت نام کنید.

گزارش

برچسب ها

اخبار مرتبط

ورود به سایت

مرا به خاطر بسپار.

کاربر جدید هستید؟ ثبت نام در تارنما

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟ بازیابی رمز عبور

کد تایید به شماره همراه شما ارسال گردید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.:

ثبت نام

عضویت در خبرنامه.

قبلا در تارنما ثبت نام کرده اید؟ وارد شوید

کد تایید را وارد نمایید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.: