عرضه 400 هزار عنوان کتاب از 100 کشور جهان

1385/7/3 ۰۳:۳۰

عرضه 400 هزار عنوان کتاب از 100 کشور جهان

پنجاه و هشتمين نمايشگاه بين المللي کتاب فرانکفورت از 12 تا 16 مهرماه با حضور بيش از 7هزار عرضه کننده از بيش از 100 کشور جهان با بيش از 400 هزار عنوان کتاب برگزار مي شود.



پنجاه و هشتمين نمايشگاه بين المللي کتاب فرانکفورت از 12 تا 16 مهرماه با حضور بيش از 7هزار عرضه کننده از بيش از 100 کشور جهان با بيش از 400 هزار عنوان کتاب برگزار مي شود.
در اين نمايشگاه 5روزه که به عنوان مهمترين نمايشگاه جهان براي کتاب ، رسانه هاي جمعي و ارتباطات قلمداد مي شود ، بيش از يکهزار نويسنده از کشورهاي جهان نيز حضور خواهند داشت.
جذابيت کمدي و موضوعات خنده دار ، يکي از محورهاي مهم نمايشگاه امسال است و تعداد زيادي از عرضه کنندگان از آلمان ، فرانسه ، بلژيک ، امريکا ، ژاپن و بسياري از کشورهاي ديگر ، آثار خود را در اين نمايشگاه به نمايش مي گذارند. هند ، ميهمان افتخاري نمايشگاه امسال با ارائه آثار بيش از 30 نويسنده خود و تعداد بيشماري جلسه کتابخواني ، حضور گسترده ا خواهد داشت.
به گزارش ايرنا از فرانکفورت ، اعطاي جايزه صلح انجمن کتابفروشان آلمان ، اوج نمايشگاه سالانه کتاب فرانکفورت است که سال گذشته به «اورهان پاموک» نويسنده 54 ساله و متولد استامبول اعطا شد.
جايزه صلح انجمن کتابفروشان آلمان به ارزش 25 هزار يورو قرار است امسال به پروفسور ولف لپنيس جامعه شناس آلماني و استاد دانشگاه برلين اعطا شود. جايزه کتاب آلمان و همچنين جايزه کودکستان و پيش دبستان از ديگر جوايزي است که در نمايشگاه بين المللي کتاب فرانکفورت اعطا خواهد شد.(منبع:جام جم )


خان احمدی
نظر دهید
نظرات کاربران

کاربر گرامی برای ثبت نظر لطفا ثبت نام کنید.

گزارش

برچسب ها

اخبار مرتبط

ورود به سایت

مرا به خاطر بسپار.

کاربر جدید هستید؟ ثبت نام در تارنما

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟ بازیابی رمز عبور

کد تایید به شماره همراه شما ارسال گردید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.:

ثبت نام

عضویت در خبرنامه.

قبلا در تارنما ثبت نام کرده اید؟ وارد شوید

کد تایید را وارد نمایید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.: