1392/8/24 ۰۰:۴۰
علی یونسی گفت: یاران امام حسین همه همدل او بودند برخی از آنها حتی مسلمان نبودند. همه اقشار در یاران امام حسین بودند به این دلیل که ایشان امام همه است. طالب حق بودن یعنی راه حسینی و ربطی به دین اسلام و غیره ندارد. یزید از روز اول یزید نبود این راه اشتباهی بود که خود انتخاب کرد. اکثریت مردم حقجو هستند. اقلیتی از مردم بد هستند. خدا هیچ انسانی را بد نیافریده است.
علی یونسی گفت: شب عاشورا در اسلام نقطه آغاز بسیار سختی به حساب میآید. شبهای تاسوعا و عاشورا شبهای تاریخساز هستند. به این دلیل که این شب، شب بازیابی اسلام است. پس از این شب مفاهیم تاریخی و بشری اسلام به طور صریح برای همگان نمایان شد.
یونسی که به مناسبت ایام عزاداری سالار شهدا در حسینه فاطمه زهرای تهران سخن می گفت، ادامه داد: تا قبل از عاشورا، تاریخ اسلام به دست مخالفان تحریف شده و تنها ظاهر اسلام حفظ شده بود. رسالتی که امام حسین (ع) به دوش گرفت در گذشته به وسیله هیچ امام یا پیغمبری تحقق ناپذیر بود. نه اینکه امام حسین (ع) از امام علی(ع) و امام حسن(ع) برتری دارد. اگر امام علی هم بود کار حسینی انجام میدادند.
یونسی تاکید کرد: این مسئولیت بزرگ به امام حسین (ع) داده شد تا راه بشریت را روشن سازد و راه پدربزرگ وی را ادامه دهد تا جامعه را دوباره از ظلمت و غفلت رها سازد. اگر امام حسین(ع) نبود قصعا امام علی(ع) و پیغمبر فراموش میشدند و امامان بعد از ایشان هم دیگر مسئولیتی نداشتند.
او ادامه داد: اهداف اصلی واقعه کربلا به دو هدف اصلی و فرعی بازمیگردد. به جا گذاشتن سنت نماز و رساندن ثواب برای عموم از عزاداری خود جزو هدفهای فرعی است و کشتی نجات بودن هدف اصلی است که باید بسیار به آن توجه کرد. شمشیر معاویه و یزید بسیاری از فتوحات اسلامی را اجام داد. اما این توسعه تنها ظواهر اسلام بود که توسط قوم بنی امیه فتح شد.
وی همچنین افزود: امویان باعث شدند تا امام علی(ع) و فرزندانش منزوی شوند و آنها بیشتر در صدر امور قرار بگیرند و مردم حق را از باطل و خوب را از بد نتوانند تشخیص دهند. بعد از پیامبر نور هدایت بشریت بسته شد و این نور باید به دست فرزند امام علی(ع) باز میشد. زمانی که در خانه امام علی(ع) بسته شد اسلام به دست بنی امیه افتاد و آنطور که میخواستند اسلام را تعریف کردند و به مردم شناساندند.
یونسی خاطر نشان کرد: در جایی که معاویه و یزید در صدر حکومت قرار گرفتند دنیا و آخرت و توحید همه به گونه ای تحریف شده تعریف شد. در اینجا باید به جمله معروف امام علی(ع) اشاره کرد که فرمودند: امروز جامعه اسلامی لباس اسلام را وارونه پوشیده است. برای اینکه اسلام و امامت احیا شود و خلافت شکست بخورد باید مبارزاتی در این مسیر رخ میداد که شبیه مبارزات هیچکس نبود. امام حسین(ع) باید کاری انجام میداد که همه دنیا را از این غفلت نجات دهد. یک قربانی از نوع قربانی امام حسین(ع) که شبیه دیگر ندارد.
او گفت: یاران امام حسین همه همدل او بودند برخی از آنها حتی مسلمان نبودند. همه اقشار در یاران امام حسین بودند به این دلیل که ایشان امام همه است. طالب حق بودن یعنی راه حسنی و ربطی به دین اسلام و غیره ندارد. یزید از روز اول یزید نبود این راه اشتباهی بود که خود انتخاب کرد. اکثریت مردم حقجو هستند. اقلیتی از مردم بد هستند. خدا هیچ انسانی را بد نیافریده است.
وی در ادامه صحبتهایش از حوادث تلخ تاریخی و به صلیب کشیدن حضرت مسیح گفت و ادامه داد: در تاریخ حوادث زیادی مانند به صلیب کشیدن حضرت مسیح رخ داده اما هیچکدام مانند حادثه کربلا نبود به این دلیل که امام حسین(ع) بسیار مظلوم بود. آنها که امام حسین را شهید کردند خودشان نماز میخواندند و ظواهر دین را بیشتر داشتند اما حق با کی بود؟ اسلام بنی امیه یک اسلام بیمحتوا بود که به مردم خورانده شده بود.
وی افزود: امام حسین برای رهبری دینی قیام کرد تا اسلام را از اسلام ظاهری به اسلام واقعی تغییر دهد. بعد از حادثه عاشورا بحث خلافت کنار میرود و دوباره در زمان امام باقر(ع) و امام صادق(ع) راه جدیدی برای اسلام باز شد.
وی در پایان گفت: حر مجرم اصلی کربلا بود که با وجود جنایتی که انجام داد در روز عاشورا توانست بر نفس خود قالب شود به امام حسین(ع) بپوندند و امام هم او را با آغوش باز پذیرفت. بسیاری از ما انسانها اگر در این موقعیت قرار بگیریم عجولانه و احساساتی تصمیم میگیریم. اما امامان ما آینده و آخرت را در نظر دارند. ما باید سعی کنیم که دشمن را جذب کنیم نه اینکه دوست را دشمن کنیم.
کاربر گرامی برای ثبت نظر لطفا ثبت نام کنید.
کاربر جدید هستید؟ ثبت نام در تارنما
کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟ بازیابی رمز عبور
کد تایید به شماره همراه شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد
زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.:
قبلا در تارنما ثبت نام کرده اید؟ وارد شوید
فشردن دکمه ثبت نام به معنی پذیرفتن کلیه قوانین و مقررات تارنما می باشد
کد تایید را وارد نمایید