1392/8/19 ۱۲:۳۹
وی در ادامه، مکتب حسین(ع) را مکتب عقلانیت، آزادی، دموکراسی، انتخاب و اراده آزاد در زندگی دانست و اظهار کرد: ما وقتی میتوانیم با حسین همراه باشیم که مکتب و فرهنگ وی را شناخته باشیم و فقط حسین را در عزاداریها نبینیم. ملتی حسینی است که فکر، فرهنگ و مکتب حسین در میان آنها زنده باشد.
حجت السلام و المسلمین رسول منتجب نیا گفت: امام حسین(ع)، یزید را در رأس مُروجان منکر قرار میدهد اما ما رأس منکرات را در دختر و پسر بیبندوبار میبینیم.
وی شنبه شب در سخنانی در حسینه حضرت فاطمةالزهرا(س) با بیان اینکه "حسین(ع) پرچمدار یک مکتب و فرهنگ است"، اظهار کرد: مکتب حسین(ع) منحصر به زمان حیاتش نبوده و او امام خاص کربلا و عاشورا نیست. مکتب حسین(ع) مکتب جاودانه و همیشگی است.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: ما حسین(ع) را در محرم و صفر و مجالس عزا یاد میکنیم و گاه او را تنها در چهره یک حماسهساز و انسان شجاع و مظلوم میبینیم و به مکتب، فرهنگ و راهی که او به ما نشان داده کمتر توجه میکنیم در حالی که باید بشریت به مکتب حسین(ع) بنگرند و درباره آن مطالعه کند.
قائم مقام دبیرکل حزب اعتماد ملی با بیان اینکه "ائمه(ع) به دنبال تأویل و اجرای آنچه به پیامبر(ص) نازل شده است، هستند"، اظهار کرد: همه ائمه یک حقیقتند و یک مسیر و هدف را دنبال میکنند و آن، تحقق اسلام، عدالت و ساختن انسانهاست اما شرایط زمانی ائمه(ع) تفاوت دارد و این شرایط مختلف تاکتیکهای مختلف را میطلبد. ائمه معصوم بعد از پیامبر شرایط گوناگونی را تجربه و هرکدام برای ما درس مشخصی را تعیین کردند که اگر ما در شرایط علی یا در شرایط حسین باشیم باید چه کنیم.
این فعال سیاسی همچنین اظهار کرد: حسین(ع) میگوید من پیشوای اصلاحطلبم و آمدم در میان امتم اصلاحات برقرار کنم و برای فساد و کشورگشایی قیام نکردهام. امام حسین(ع)، امام اصلاحطلبان طول تاریخ است و اصلاحطلبان هر عصری باید به وجود امام حسین(ع) افتخار کنند.
منتجبنیا در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه "حسین(ع) سکوت در برابر ظالم را ذلت میدانست"، تصریح کرد: حسین توانست بین عقل و عشق آشتی برقرار کند. حرکت حسینی، هم عاقلانه است و هم عاشقانه. او تحلیل دقیق سیاسی دارد و با عقل و منطق سخن میگوید. او هرگز کسی را مجبور به کاری نمیکند و به همه بشریت قدرت انتخاب میبخشد.
منتجب نیا همچنین با بیان اینکه "حسین(ع) در همه شرایط ارزشهای اخلاقی را سرلوحه کار خود قرار داده است"، گفت: حسین(ع) به ما میآموزد که باید در صلح و جنگ و در برابر دوست و دشمن اخلاق را رعایت کرد. چه خوب میشد به ما در عزاداریها درس اخلاق میآموختند.
وی افزود: در نظر حسین(ع) بیعدالتی، دزدی، تجاوز به بیتالمال و ظلم به ملت بزرگترین منکرات است. باید ما بدانیم گناه یک جوان با گناه یک مسئول قابل مقایسه نیست. آیا دزدی سه هزار میلیارد تومانی منکر نیست اما بیبندوباری دختر و پسر منکر است؟
منتجبنیا در پایان با بیان اینکه "حسین(ع) قیام کرد تا به وسیله حکومت، دین را حفظ کند نه اینکه به وسیله دین، حکومت به دست آورد"، تصریح کرد: حسین(ع) نمیخواست به وسیله دین، دکان خود را رونق ببخشد. اگر ما دم از دین، علی، حسین، انقلاب، نظام و امام میزنیم نباید این کار را برای کسب و کار انجام دهیم. خدا نکند برای کسب و کار، شعارهای انقلابی سر دهیم. متاسفم که میگویم اکنون بسیاری از ما که دم از حسین(ع) میزنیم، راه تملق، چاپلوسی و نان خوردن را با شعار دین انتخاب کردهایم.
کاربر گرامی برای ثبت نظر لطفا ثبت نام کنید.
کاربر جدید هستید؟ ثبت نام در تارنما
کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟ بازیابی رمز عبور
کد تایید به شماره همراه شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد
زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.:
قبلا در تارنما ثبت نام کرده اید؟ وارد شوید
فشردن دکمه ثبت نام به معنی پذیرفتن کلیه قوانین و مقررات تارنما می باشد
کد تایید را وارد نمایید