همایش روز جهانی فلسفه در انجمن حکمت و فلسفه ایران

1392/8/15 ۱۲:۳۹

همایش روز جهانی فلسفه در انجمن حکمت و فلسفه ایران

دبا : همایش روزجهانی فلسفه 1392 با عنوان «فلسفه و شناخت طبیعت» 27 آبان‌ماه از ساعت 14 در مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه برگزار خواهد شد.به گزارش موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران؛ سخنران افتتاحیه این همایش دکتر غلامحسین ابراهیمی دینانی است که با موضوع «فلسفه طبیعت» سخنرانی خواهند کرد. در این همایش حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه؛ رئیس موسسه در موضوع ضرورت ارتباط فلسفه و شناخت طبیعت،‌ به ارائه بحث خواهند پرداخت و در ادامه همایش در دو بخش فلسفه و انواع شناخت طبیعت،‌ فلسفه و سلامت ادامه پیدا خواهد کرد.

 

دبا : همایش روزجهانی فلسفه 1392 با عنوان «فلسفه و شناخت طبیعت» 27 آبان‌ماه از ساعت 14 در مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه برگزار خواهد شد.به گزارش موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران؛ سخنران افتتاحیه این همایش دکتر غلامحسین ابراهیمی دینانی است که با موضوع  «فلسفه طبیعت» سخنرانی خواهند کرد. در این همایش حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه؛ رئیس موسسه در موضوع ضرورت ارتباط فلسفه و شناخت طبیعت،‌ به ارائه بحث خواهند پرداخت و در ادامه همایش در دو بخش فلسفه و انواع شناخت طبیعت،‌ فلسفه و سلامت ادامه پیدا خواهد کرد.

در قسمت اول همایش دکتر سیدمصطفی محقق داماد با موضوع الهیات محیط زیست، و دکتر حسین میانداری با موضوع نقش اخلاق در انواع شناخت طبیعت سخنرانی خواهند کرد.

در قسمت دوم همایش، دکتر مصطفی قانعی با موضوع تعریف سلامت و ارتباط آن با جهان‌بینی،‌ و دکتر احمدرضا همتی مقدم با موضوع هستی‌شناسی پزشکی: سلامت و بیماری و مبانی پیدایش و تکامل پزشکی با موضوع دکتر سیدمحمود طباطبایی سخنرانی خواهند کرد.

نظر دهید
نظرات کاربران

کاربر گرامی برای ثبت نظر لطفا ثبت نام کنید.

گزارش

برچسب ها

اخبار مرتبط

ورود به سایت

مرا به خاطر بسپار.

کاربر جدید هستید؟ ثبت نام در تارنما

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟ بازیابی رمز عبور

کد تایید به شماره همراه شما ارسال گردید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.:

ثبت نام

عضویت در خبرنامه.

قبلا در تارنما ثبت نام کرده اید؟ وارد شوید

کد تایید را وارد نمایید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.: