وزیر خارجه آلمان: آماده گفت‌وگو با ایران هستیم

1392/5/15 ۱۱:۲۲

وزیر خارجه آلمان: آماده گفت‌وگو با ایران هستیم

گیدو وستروله در واکنش به اظهارات روحانی مبنی بر آمادگی ایران برای مذاکرات گفت: ما در صورت مشاهده نشانه‌هایی مبنی بر تمایل سازنده برای مذاکرات آمادگی خود را برای آغاز این گفت‌وگو‌ها اعلام می‌کنیم. ما آماده گفت‌وگوهای اساسی هستیم.



گیدو وستروله در واکنش به اظهارات روحانی مبنی بر آمادگی ایران برای مذاکرات گفت: ما در صورت مشاهده نشانه‌هایی مبنی بر تمایل سازنده برای مذاکرات آمادگی خود را برای آغاز این گفت‌وگو‌ها اعلام می‌کنیم. ما آماده گفت‌وگوهای اساسی هستیم.


به گزارش وال‌استریت‌ژورنال، وزیر خارجه آلمان با اشاره به سخنرانی دکتر حسن روحانی رییس‌جمهوری ایران در مراسم تحلیف، اظهار کرد: ما از گفت‌وگو‌های جدی استقبال می‌کنیم. وی ادامه داد: ما از نزدیک بر رفتار مسئولان ایرانی نظارت می‌کنیم و اگر شواهدی مبنی بر شروع تمایل سازنده برای گفت‌وگو ببینیم وارد عمل خواهیم شد.
وی ادامه داد: ما ایران را باتوجه به عملکرد حکومت مورد ارزیابی قرار خواهیم داد. آلمان در کنار ایالات متحده آمریکا و همچنین بریتانیا، فرانسه، روسیه و چین، گروه 1+5 را تشکیل می‌دهند. این گروه سال‌هاست که مسئولیت حل و فصل مناقشه هسته‌ای ایران را بر عهده دارد. با این حال تاکنون توفقی در این راه نداشته است.


در همین حال روزنامه گاردین دیروز با خطاب قرار دادن یکی از کشورهای عضو گروه 1+5 راهکار خود برای باز شدن باب تعامل با جمهوری‌اسلامی ایران را ارائه کرد. این روزنامه در سرمقاله خود، با اشاره به واکنش آمریکا به آغاز کار دولت حسن روحانی به واشنگتن توصیه کرد که با اقدامات ستیزه‌جویانه و تشدید تحریم‌ها فرصت به‌وجودآمده برای تعامل با تهران را از دست ندهد.


گاردین در ادامه سرمقاله خود با اشاره به این بخش از بیانیه کاخ سفید که « در صورتی که دولت جدید ایران برای رفع نگرانی‌های بین‌المللی جدی باشد، شریکی حاضر در ایالات متحده خواهد یافت» نوشت: این شاخه زیتون آشکار در میان درخواست‌های جنگ‌طلبانه در واشنگتن برای اعمال تحریم‌های شدیدتر بر تهران و امکان استفاده از گزینه نظامی در صورت عدم یافتن راه‌حل دیپلماتیک ارائه می‌شود. 76 سناتور آمریکا در نامه‌ای به باراک اوباما، رییس‌جمهوری ایالات متحده خواستار تشدید تحریم‌ها تا زمانی که ایران از اهداف هسته‌ای خود دست بکشد، شده‌اند. در این نامه همچنین از اوباما خواسته شده که تمام گزینه‌ها را روی میز نگه دارد و باب دیپلماسی نیز گشوده باشد.

 

نظر دهید
نظرات کاربران

کاربر گرامی برای ثبت نظر لطفا ثبت نام کنید.

گزارش

برچسب ها

اخبار مرتبط

ورود به سایت

مرا به خاطر بسپار.

کاربر جدید هستید؟ ثبت نام در تارنما

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟ بازیابی رمز عبور

کد تایید به شماره همراه شما ارسال گردید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.:

ثبت نام

عضویت در خبرنامه.

قبلا در تارنما ثبت نام کرده اید؟ وارد شوید

کد تایید را وارد نمایید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.: