رونمایی از ایوان باب‌المراد حرم امامین جوادین (ع) در عید غدیر

1393/7/8 ۱۰:۴۵

رونمایی از ایوان باب‌المراد حرم امامین جوادین (ع) در عید غدیر

سرپرست طرح طاها از اتمام روند بازسازی ایوان باب‌المراد حرم مطهر امامین جوادین (ع) در کاظمین خبر داد. محمد کریمی گفت: کار نصب خشت‌های مطلای نمای داخلی ایوان باب‌المراد اخیرا به اتمام رسیده و با نصب 14 کتیبه‌ی باقیمانده مراحل بازسازی این ایوان تکمیل شده و آماده رونمایی است.

 

 

 

سرپرست طرح طاها از اتمام روند بازسازی ایوان باب‌المراد حرم مطهر امامین جوادین (ع) در کاظمین خبر داد.

محمد کریمی گفت: کار نصب خشت‌های مطلای نمای داخلی ایوان باب‌المراد اخیرا به اتمام رسیده و با نصب 14 کتیبه‌ی باقیمانده مراحل بازسازی این ایوان تکمیل شده و آماده رونمایی است.

وی ادامه داد: این 14 کتیبه‌ی قلمزنی و میناکاری شده، اسماء ائمه‌ی معصوم علیهم السلام هستند که کار ساخت آن‌ها در ایران انجام شده و عملیات آبکاری آن‌ها در کارگاه کاظمین عراق صورت می گیرد که تا عید غدیر نصب آن‌ها به پایان می‌رسد و رونمایی می‌شود.

سرپرست طرح طاها در کمیته صنعتی و هنری ستاد بازسازی عتبات عالیات عراق با بیان این‌که بازسازی دو ایوان باب‌القبله و باب‌القریش نیز در مرحله طراحی هستند، افزود: طراحی هنری این ایوان‌ها شکل گرفته و طراحی صنعتی شامل تخمین تعداد خشت‌ها و ابعاد آن‌ها در حال تکمیل است که پس از اتمام ایوان باب‌المراد، کار روی آن ایوان‌ها به طور همزمان آغاز می‌شود.

وی با اشاره به پیشرفت 80 درصدی تولید قطعات ساقه و محرابی‌های گلدسته‌های این حرم مطهر اظهار کرد: در فرآیند بهسازی خشت‌های گلدسته‌های حرم مطهر تولید قطعات خاتمه یافته و با آبکاری خشت‌های محرابی، عملیات نصب نیز شروع می‌شود.

بازسازی نمای بیرونی ایوان باب‌المراد حرم مطهر امامین جوادین (ع) در خرداد ماه امسال انجام شده بود.

خبرگزاری ایسنا

نظر دهید
نظرات کاربران

کاربر گرامی برای ثبت نظر لطفا ثبت نام کنید.

گزارش

برچسب ها

اخبار مرتبط

ورود به سایت

مرا به خاطر بسپار.

کاربر جدید هستید؟ ثبت نام در تارنما

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟ بازیابی رمز عبور

کد تایید به شماره همراه شما ارسال گردید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.:

ثبت نام

عضویت در خبرنامه.

قبلا در تارنما ثبت نام کرده اید؟ وارد شوید

کد تایید را وارد نمایید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.: