در همایش زبانها و گویشهای ایرانی، دکتر بهروز محمودی بختیاری گفت:

1391/3/18 ۰۴:۳۰

در همایش زبانها و گویشهای ایرانی، دکتر بهروز محمودی بختیاری گفت:

به گزارش روابط عمومی مرکز دایره‌المعارف بزرگ اسلامی،در همایش زبانها و گویش‌های ایرانی که هم اکنون در این مرکز در حال اجرا می‌باشد.دکتر بهروز محمودی بختیاری دبیر اجرای همایش به ایراد سخنرانی پرداخت.

به گزارش روابط عمومی مرکز دایره‌المعارف بزرگ اسلامی،در همایش زبانها و گویش‌های ایرانی که هم اکنون در این مرکز در حال اجرا می‌باشد.دکتر بهروز محمودی بختیاری دبیر اجرای همایش به ایراد سخنرانی پرداخت.

وی گفت: این همایش که به همت گروه های زبان شناسی، ایران شناسی مرکز ساماندهی شده است، نقطه شروعی بر راهی است که امید است با حمایت علمی و معنوی شما دنبال شود و تداوم یابد. به عنوان دبیر اجرایی همایش در آغاز این نشست لازم می دانم تا گزارشی از عملکرد انجام شده در دبیرخانه همایش را تا این لحظه گزارش کنم.

از خردادماه سال گذشته که طرح تألیف دائرةالمعارف زبانها و گویشهای ایرانی در مرکز به تصویب رسید، با همفکری دکتر رضای باغ بیدی (مشاور عالی گروه ایرانشناسی مرکز)، آقای دکتر جعفری دهقی مدیر محترم گروه ایران شناسی مرکز، بر آن شدیم تا با برپایی همایشی در حوزه زبانهای باستانی و نوی ایرانی، زمینه گردهم آیی و آشنایی هرچه بیشتر پژوهشگران این دوره ها با یکدیگر و با مرکز فراهم شود و در میان پژوهشگران و علاقمندان جوان این حوزه، همکاران بالقوه طرح های در دست اجرای گروه های فوق الذکر شناسایی و دعوت به همکاری شوند. خوشبختانه ریاست محترم مرکز جناب آقای بجنوردی ــ علیرغم آنکه برنامه سال مالی بسته شده بود و ردیف بودجه ویژه ای برای چنین همایشی اختصاص نیافته بود ــ با روی گشاده این طرح را پذیرفتند و با صدور احکام دبیری علمی همایش به جناب آقای دکتر جعفری و دبیری اجرایی به نام بنده، کارهای اولیه همایش از تابستان 1390 آغاز گردید. با فراخوانی که بر تارنمای مرکز نهاده شد، چکیده های متعددی از نقاط مختلف کشور دریافت گردید که نخستین آنها متعلق به خانم ژینا نوریان و آخرین آنها متعلق به آقای علی ذبیحی بود. که پس از اعلام وصول و ضبط چکیده ها، همگی آنها به طور بی نام در جریان داوری قرار گرفته است. داوران همایش مرکب از آقایان دکتر حسن رضایی باغ بیدی، دکتر محمود جعفری دهقی، دکتر احمدرضا قائم مقامی، دکتر غلامحسین کریمی دوستان و اینجانب کار داوری چکیده ها را انجام دادند و در نهایت از مجموع 348 چکیده رسیده، 24 چکیده جهت سخنرانی و 40 چکیده جهت پوستر برگزیده شدند و نتایج به اطلاع پذیرفته شدگان رسید.

محمودی بختیاری گفت: لازم به ذکر است که در این همایش به منظور استفاده هرچه بیشتر از دانش پژوهندگان، جلسات ارائه پوستر نیز پیش بینی شده؛ تا هم ارائه های همایش بیشتر باشند و هم پژوهشهایی که عمدتاً متکی بر داده های زبانی و گویشی بودند و به صورت ارائه شفاهی قابلیت استفاده کامل نداشته‌اند، نیز عرضه گردند. در همین جا صراحتاً عرض می کنم که در چشم ما هیچ گونه تفاوتی میان ارزش سخنرانی و پوستر نیست و گواهی های ارائه شده به تمامی سخنرانان عزیز هم صورتی یکسان دارد. امیدواریم که فرهنگ استفاده از پوستر در همایش های علوم انسانی به مانند همایش های علوم پایه و علوم پزشکی توسعه یابد و سوء تفاهم وجودِ تفاوت میان کیفیت سخنرانی و پوستر در این زمینه کم کم رفع گردد. ما در این همایش امیداوریم که مقالات برگزیده را پس از داوری مجدد در مجموعه مقالات به چاپ برسانیم و تا قبل از همایش بعدی انشاءالله ــ در اختیار علاقمدان قرار دهیم. متذکر می شوم که در این همایش پرسش و پاسخها به جلسات تنفس و پذیرایی موکول شده اند و در جریان سخنرانی زمان به طور کامل در اختیار سخنرانان محترم است.
 

نظر دهید
نظرات کاربران

کاربر گرامی برای ثبت نظر لطفا ثبت نام کنید.

گزارش

برچسب ها

اخبار مرتبط

ورود به سایت

مرا به خاطر بسپار.

کاربر جدید هستید؟ ثبت نام در تارنما

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟ بازیابی رمز عبور

کد تایید به شماره همراه شما ارسال گردید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.:

ثبت نام

عضویت در خبرنامه.

قبلا در تارنما ثبت نام کرده اید؟ وارد شوید

کد تایید را وارد نمایید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.: