«فرهنگ اساطیر ایرانی بر پایه متون پهلوی» منتشر شد

1387/3/7 ۰۴:۳۰

«فرهنگ اساطیر ایرانی بر پایه متون پهلوی» منتشر شد <br>

«فرهنگ اساطیر ایرانی بر پایه متون پهلوی» تاليف دكتر "خسرو قلیزاده" از سوي" شرکت مطالعات نشر کتاب پارسه " روانه بازار كتاب ايران شد.






«فرهنگ اساطیر ایرانی بر پایه متون پهلوی» تاليف دكتر "خسرو قلیزاده" از سوي" شرکت مطالعات نشر کتاب پارسه " روانه بازار كتاب ايران شد.

«فرهنگ اساطیر ایرانی بر پایه متون پهلوی» تألیف دكتر خسرو قلیزاده، عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور ارومیه به صورت واژه¬نامه¬ای تدوین شده است که به طرح مباحثی در زمینه اساطیر و آیین¬های ایران باستان با محوریت دوره میانه می¬پردازد. همچنین به دلیل تأثیری که اساطیر ایرانی از اساطیر سایر ملل همجوار پذیرفته¬اند، به اساطیر بین¬النهرینی، ودایی و تا حدودی مصری مرتبط با موضوع این کتاب نیز اشاره شده است. این اثر حاوی نزدیک به دو هزار سرواژه در زمینه اساطیر و آیینها، باورها، مراسم، قهرمانان و پهلوانان، شاهان، دوستان و دشمنان، زنان و مردان و جانوران و گیاهان و دیگر بُن‌مایه¬های اساطیری ایران باستان است. در تألیف این کتاب کوشش شده تا خواننده هرچه بیشتر و بهتر به سرچشمه¬های ناب و زلال اساطیر ایرانی دست یابد. کتاب «فرهنگ اساطیر ایرانی بر پایه متون پهلوی» در شمارگان 1500 نسخه توسط شرکت مطالعات نشر کتاب پارسه در سال 1387 به چاپ رسید و هم اكنون در بازار كتاب ايران عرضه مي‌شود.

منبع: آتی بان

نظر دهید
نظرات کاربران

کاربر گرامی برای ثبت نظر لطفا ثبت نام کنید.

گزارش

برچسب ها

اخبار مرتبط

ورود به سایت

مرا به خاطر بسپار.

کاربر جدید هستید؟ ثبت نام در تارنما

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟ بازیابی رمز عبور

کد تایید به شماره همراه شما ارسال گردید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.:

ثبت نام

عضویت در خبرنامه.

قبلا در تارنما ثبت نام کرده اید؟ وارد شوید

کد تایید را وارد نمایید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.: