کشف اثر جدیدی از خالق «دختری با گوشواره مروارید»

1393/3/19 ۱۱:۱۶

کشف اثر جدیدی از خالق «دختری با گوشواره مروارید»

حراجی کریستی اعلام کرد، یکی از آثار «یوهانس ورمیر» استاد نقاشی هلند را شناسایی کرده است. نقاشی پرحاشیه‌ «سن پراکسدیس» که مدت‌ها بر سر اعتبار آن بحث بود‌، به عنوان یکی از کارهای کمیاب «یوهانس ورمیر»، هنرمند هلندی قرن هفدهم و خالق تابلوی معروف «دختری با گوشواره مروارید» شناسایی شد.

 

حراجی کریستی اعلام کرد، یکی از آثار «یوهانس ورمیر» استاد نقاشی هلند را شناسایی کرده است.

نقاشی پرحاشیه‌ «سن پراکسدیس» که مدت‌ها بر سر اعتبار آن بحث بود‌، به عنوان یکی از کارهای کمیاب «یوهانس ورمیر»، هنرمند هلندی قرن هفدهم و خالق تابلوی معروف «دختری با گوشواره مروارید» شناسایی شد.

طبق اعلام حراجی «کریستی»، کارشناسان هنری و متخصصان این فن «سن پراکسدیس» را شناسایی کردند. این اثر قرار است ماه آینده در لندن به معرض فروش گذاشته شود و قیمت تخمینی آن 13 میلیون دلار است.

از میان آثار ورمیر حدود 36 عدد باقی مانده و «سن پراکسدیس» یکی از کارهایی است که در سال 1990 از موزه‌ی بوستون به سرقت رفت. گمان می‌رود این قدیمی‌ترین اثر استاد نقاشی قرن هفدهم هلند باشد. از سال 1969 حدس‌هایی درباره اصالت این تابلو زده شد، اما تا هفته‌ی گذشته صحت این ادعاها به اثبات نرسیده بود.

به گزارش آسوشیتدپرس‌، طبق آزمایشاتی که روی این اثر هنری صورت گرفت، مشخص شد رنگ سفیدی که در آن استفاده شده کاملا با رنگی که در دیگر نقاشی‌های ورمیر به کار گرفته شده، تطابق دارد.

تصور می‌شود «سن پراکسدیس» در سال 1655 و زمانی که ورمیر حدود 22 یا 23 سال داشته کشیده شده است. تنها دو نقاشی از این هنرمند خودآموخته توسط اشخاص نگه‌داری می‌شود که «سن پراکسدیس» یکی از آن‌هاست. هشتم جولای روزی است که اثر تازه کشف‌شده‌ی ورمیر در شعبه لندن «کریستی» چوب حراج می‌خورد.

خبرگزاری ایسنا

نظر دهید
نظرات کاربران

کاربر گرامی برای ثبت نظر لطفا ثبت نام کنید.

گزارش

ورود به سایت

مرا به خاطر بسپار.

کاربر جدید هستید؟ ثبت نام در تارنما

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟ بازیابی رمز عبور

کد تایید به شماره همراه شما ارسال گردید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.:

ثبت نام

عضویت در خبرنامه.

قبلا در تارنما ثبت نام کرده اید؟ وارد شوید

کد تایید را وارد نمایید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.: