روايت دولت آبادي و ميرصادقي از بانوي داستان‌نويسي ايران

1393/2/28 ۲۱:۲۵

روايت دولت آبادي و ميرصادقي از بانوي داستان‌نويسي ايران

نشست بررسی تاثير آيين هندي بر داستان‌هاي سیمین دانشور با حضور جمال میرصادقی و محمود دولت آبادي در خانه هنرمندان ایران برگزار می‌شود.

نشست بررسی تاثير آيين هندي بر داستان‌هاي سیمین دانشور با حضور جمال میرصادقی و محمود دولت آبادي در خانه هنرمندان ایران برگزار می‌شود.

به گزارش دبا الهام باقري، مجري اين نشست گفت: اين برنامه با همكاري خانه هنرمندان ايران و مركز فرهنگي سفارت هندوستان در تالار استاد شهناز خانه هنرمندان برگزار مي‌شود. سفارت هندوستان از محمود دولت‌آبادي و جمال ميرصادقي براي حضور در اين برنامه دعوت كرده و اين نشست پنجشنبه اول خرداد ساعت  17 آغاز مي‌شود.

اين پ‍ژوهشگر فرهنگ هند با اشاره به آثار سيمين دانشور افزود: دانشور هم روي ادبيات هندوستان تاثير گذاشته و هم به نوعي متاثر از آن است. براي نمونه او ترجمه ارزشمندي از «طوطي‌ نامه» دارد و ردپاي فرهنگ هندي در مشهورترين ‌آثارش مانند «سووشون» و «جزيره سرگرداني» ديده مي‌شود. به همين دليل مركز فرهنگي سفارت هندوستان در ايران، تصميم گرفت اين نشست را با همكاري خانه هنرمندان ایران برگزار كند.

باقري اضافه كرد: سيدجواد ميرهاشمي فيلم بلندي با موضوع زندگي سيمين دانشور ساخته كه قرار است 5 تا 7 دقيقه از آن در اين نشست نمايش داده شود. اين نشست نخستين برنامه از سلسله نشست‌هاي علمي ادبي مشترك سفارت هندوستان و خانه هنرمندان است.

نظر دهید
نظرات کاربران

کاربر گرامی برای ثبت نظر لطفا ثبت نام کنید.

گزارش

برچسب ها

اخبار مرتبط

ورود به سایت

مرا به خاطر بسپار.

کاربر جدید هستید؟ ثبت نام در تارنما

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟ بازیابی رمز عبور

کد تایید به شماره همراه شما ارسال گردید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.:

ثبت نام

عضویت در خبرنامه.

قبلا در تارنما ثبت نام کرده اید؟ وارد شوید

کد تایید را وارد نمایید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.: