1393/2/28 ۲۱:۱۸
معاون وزیر فرهنگ و ارشاد گفت: خیام و عطار نه تنها به فرهنگ و هنر کشور خدمت بسیاری کردهاند بلکه باعث معرفی کشور در جهان و باعث افتخار ما در دنیا هستند و نام نیشابور را این شخصیتهای بزرگ معرفی کردهاند.
به گزارش دبا به نقل از ایسنا حسین نوشآبادی در همایش علمی و پژوهشی بزرگداشت روز ملی خیام که در تالار خیام دانشگاه آزاد نیشابور برگزار شد، گفت: نیشابور در تاریخساز بودن و تحولات و جریانسازی فرهنگی بینظیر است و شخصیت بزرگی مثل ویل دورانت از ندیدن این شهر افسوس میخورد.
او افزود: خراسان و بویژه نیشابور در طول تاریخ فرزانگی و تاریخساز بودن خود را حفظ کرده و تا پیش از اسلام مرکز و کانون جوشش فکر و هنر و فرهنگ و کانون تحولات اجتماعی و سیاسی بوده است.
وی ادامه داد: با ظهور اسلام و تمدن اسلامی ایرانی نیز این فرزانگی و رشد و پویایی مضاعف شد و حضرت رضا (ع) تنها جایی را که شایسته سخنرانی دیدند نیشابور بود به همین دلیل نیشابور دروازه ورود تمدن اسلامی، فرهنگ و هنر و ادب است.
نوشآبادی اظهار کرد: حدیث سلسله الذهب که به نام نیشابور در تاریخ توسط هزاران دانشمند ثبت شده خود منشا یک تحول بزرگ برای نیشابور در دنیای اسلام است.
کاربر گرامی برای ثبت نظر لطفا ثبت نام کنید.
کاربر جدید هستید؟ ثبت نام در تارنما
کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟ بازیابی رمز عبور
کد تایید به شماره همراه شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد
زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.:
قبلا در تارنما ثبت نام کرده اید؟ وارد شوید
فشردن دکمه ثبت نام به معنی پذیرفتن کلیه قوانین و مقررات تارنما می باشد
کد تایید را وارد نمایید