علت سقوط تمدن‌ها و نقش خانواده به روایت استاد دانشگاه هاروارد

1393/2/6 ۱۱:۴۷

علت سقوط تمدن‌ها و نقش خانواده به روایت استاد دانشگاه هاروارد

کارل سی. زیمرمن با همکاری مشترک جیمز کاورث مبحث خانواده و تمدن(Family and Civilization) را روایت کرده و آن را در کتابی با این عنوان به چاپ رسانده‌اند. این کتاب یکی از بهترین آثار زیمرمن به‌عنوان یک جامعه‌شناس برجسته شناخته می‌شود. نویسنده در این کتاب به خوانندگان می آموزد چگونه ارتباط نزدیک و علت و معلولی بین ظهور و سقوط تمدن‌ها،‌به ویژه تمدن یونان بوستان و روم، قرون وسطی و اروپای مدرن و همچنین ایالات متحده وجود دارد.

 

کارل سی. زیمرمن با همکاری مشترک جیمز کاورث مبحث خانواده و تمدن(Family and Civilization) را روایت کرده و آن را در کتابی با این عنوان به چاپ رسانده‌اند.

این کتاب یکی از بهترین آثار زیمرمن به‌عنوان یک جامعه‌شناس برجسته  شناخته می‌شود. نویسنده در این کتاب به خوانندگان می آموزد چگونه ارتباط نزدیک و علت و معلولی بین ظهور و سقوط تمدن‌ها،‌به ویژه تمدن یونان بوستان و روم، قرون وسطی و اروپای مدرن و همچنین ایالات متحده وجود دارد.

زیمرمن از جامعه شناسانی است که به تکامل خانواده پرداخته و روند رشد آن‌ها را بررسی کرده است. وی در این کتاب نشان می‌دهد پیامدهای هر یک از ساختارها برای تربیت و پرورش کودکان خود یک تمدن است.

کتاب حاضر در سال 1947 منتشر شده است و در همان زمان نیز نویسنده بسیاری از مباحث فرهنگی مانند خشونت جوانان و افسردگی، سقط جنین و همجنس‌گرایی و فروپاشی جمعیتی از اروپا به غرب را پیش‌بینی کرده است.

کتاب«خانواده و تمدن» با ویرایش جدید از سوی این نویسنده و جیمز کوارث به‌عنوان مفسر فرهنگی آن منتشر شده است.

کارل زیمرمن،‌استاد جامعه‌شناسی در دانشگاه هاروارد، یکی از بنیانگذاران مطالعات جامعه‌شناسی روستایی در دنیا به‌شمار می‌آید. آثار فراوانی از وی به چاپ رسیده است که از آن میان «جامعه در حال تغییر» و «ازدواج و خانواده» از جمله مهم‌ترین آثار وی هستند.  کتاب«خانواده و تمدن» در 425 صفحه از سوی موسسه مطالعات بین‌دانشکده‌ها منتشر شده است.

ایبنا

نظر دهید
نظرات کاربران

کاربر گرامی برای ثبت نظر لطفا ثبت نام کنید.

گزارش

ورود به سایت

مرا به خاطر بسپار.

کاربر جدید هستید؟ ثبت نام در تارنما

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟ بازیابی رمز عبور

کد تایید به شماره همراه شما ارسال گردید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.:

ثبت نام

عضویت در خبرنامه.

قبلا در تارنما ثبت نام کرده اید؟ وارد شوید

کد تایید را وارد نمایید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.: