دو کتاب دیگر از خورخه لوییس بورخس در ایران منتشر شد.

1392/10/3 ۰۹:۴۶

دو کتاب دیگر از خورخه لوییس بورخس در ایران منتشر شد.

کتاب‌های «سه روایت از یهودا» و «در ستایش تاریکی» نوشته‌ بورخس با ترجمه‌ مانی صالحی‌ علامه در نشر کتاب پارسه به چاپ رسیده است.

 

 

 

کتاب‌های «سه روایت از یهودا» و «در ستایش تاریکی» نوشته‌ بورخس با ترجمه‌ مانی صالحی‌ علامه در نشر کتاب پارسه به چاپ رسیده است.

به گفته‌ مترجم، «سه روایت از یهودا» از مجموعه هزارتوی بورخس منتشر شده است، مجموعه‌ای که شامل داستان‌ها و نوشته‌هایی است که خواننده را وارد هزارتوی معنایی و تصویری می‌کند. بورخس استاد تلفیق مضامینی چون رویاها، ادیان، افسانه‌ها، اساطیر و ... بود. همچنین کتاب «در ستایش تاریکی» بازتاب‌دهنده‌ی رویکرد‌های خاص بورخس در داستان‌نویسی است.

خورخه لوییس بورخس 24 اوت سال 1899 در بوینوس ‌آیرس به دنیا آمد. از سال 1921 حرفه‌ی نویسندگی را با انتشار شعرها و مقالاتش در مجله‌ها آغاز کرد. اولین مجموعه‌ی شعر او به نام «عاشق بوینوس ‌آیرس» در سال 1923 به‌چاپ رسید. در سال 1923 پس از آن‌که به‌سمت سردبیری روزنامه‌ی «کریتیکا» رسید، بخش‌هایی از نوشته‌هایش را که بعدها با نام «تاریخ جهانی بدنامی» جمع‌آوری شد، به‌چاپ رساند. اولین مجموعه‌ی داستان‌های کوتاه او نیز در سال 1941 با عنوان «باغ راه‌های منشعب» منتشر شد. این کتاب شامل داستان «جنوب» نیز بود، که بورخس بعدها آن را بهترین داستانش دانست. او سال 1967 کتاب «موجودات تخیلی» را نوشت و در سال 1975 کتاب «شن» را منتشر کرد. بورخس 14 ژوئن 1986 به علت ابتلا به سرطان کبد در ژنو درگذشت.

نظر دهید
نظرات کاربران

کاربر گرامی برای ثبت نظر لطفا ثبت نام کنید.

گزارش

برچسب ها

اخبار مرتبط

ورود به سایت

مرا به خاطر بسپار.

کاربر جدید هستید؟ ثبت نام در تارنما

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟ بازیابی رمز عبور

کد تایید به شماره همراه شما ارسال گردید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.:

ثبت نام

عضویت در خبرنامه.

قبلا در تارنما ثبت نام کرده اید؟ وارد شوید

کد تایید را وارد نمایید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.: