1393/10/10 ۰۹:۴۵
همایش ملی «میراث روایی» با هدف زنده کردن سنت اصیل و دیرینهی قصهگویی برگزار میشود. علیرضا حسنزاده رییس پژوهشکده مردمشناسی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری با اعلام این خبر گفت: تا کنون حدود 90 مقاله برای دبیرخانه علمی این همایش که 17 و 18 اسفند برگزار میشود، ارسال شده و صورت کامل مقالههای همایش نیز در تابستان 1394 منتشر میشود.
همایش ملی «میراث روایی» با هدف زنده کردن سنت اصیل و دیرینهی قصهگویی برگزار میشود.
علیرضا حسنزاده رییس پژوهشکده مردمشناسی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری با اعلام این خبر گفت: تا کنون حدود 90 مقاله برای دبیرخانه علمی این همایش که 17 و 18 اسفند برگزار میشود، ارسال شده و صورت کامل مقالههای همایش نیز در تابستان 1394 منتشر میشود.
حسنزاده افزود: استقبال از این همایش از سوی محققان و اندیشمندان ایرانی نشان میدهد که جامعهی محققان و پژوهشگران کشور در حوزهی علوم انسانی با اهمیت ساختارهای روایی به مثابهی بخشی مهم از میراث فرهنگی و تمدنی کشورمان آشنا هستند.
او تصریح کرد: لازم است تا از طریق تولید و تجمیع علم در ارتباط با موضوع یادشده، امکان برنامهریزی و سیاستگذاریهای فرهنگی و عمومی در کشور بر اساس انواع روایت ممکن شود.
این مردمشناس با اشاره به اینکه در این همایش صورتهایی اصیل از سنت و هنر قصهگویی اقوام ایرانی ارائه میشود، افزود: روایتها به شکلی مداوم خلق، تفسیر و باز تفسیر میشوند و در فضا و فرهنگ عمومی جایگاهی مهم و برجسته دارند و ما نیز در فرهنگ شفاهی سنتی و هم در فرهنگ شفاهی شهری و مدرن، با ظهور ساختارهای روایی گوناگونی روبهرو میشویم که بخشی از آنها در گفتوگو با اشکال کهن روایی شکل میگیرند.
رییس پژوهشکده مردم شناسی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری اظهار کرد: به همین دلیل، شورای فرهنگ عمومی کشور نیز به همکاری گسترده با پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری در این همایش پرداخته است.
حسنزاده در ارتباط با همکاری پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری و شورای فرهنگ عمومی کشور نیز گفت: بزودی تفاهمنامهای میان روسای این دو نهاد امضا میشود که فعالیتهای مشترک علمی و تحقیقی دو مرکز را در بر میگیرد و همکاری دومرکز در برپایی همایش یاد شده نیز در این چارچوب صورت گرفته است.
خبرگزاری ایسنا
کاربر گرامی برای ثبت نظر لطفا ثبت نام کنید.
کاربر جدید هستید؟ ثبت نام در تارنما
کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟ بازیابی رمز عبور
کد تایید به شماره همراه شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد
زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.:
قبلا در تارنما ثبت نام کرده اید؟ وارد شوید
فشردن دکمه ثبت نام به معنی پذیرفتن کلیه قوانین و مقررات تارنما می باشد
کد تایید را وارد نمایید