شامل ۵۰۱ جلد کتاب
مؤسسۀ پژوهشی میراث مکتوب

مرکز پژوهشی میراث مکتوب مؤسسه‌ای پژوهشی در تهران است که فعالیتهای آن بر تصحیح نسخه‌های خطی فارسی و عربی و تحقیق در متون، پژوهشهای متن‌شناسی، نسخه‌شناسی و فهرست‌نویسی، میراثهای مشترک ایران و حوزۀ ایران فرهنگی و تاریخ علم متمرکز است. اکبر ایرانی قمی از مؤسسان این مرکز بوده و از آغاز تاکنون ریاست آن را بر عهده دارد.

این مؤسسه در۱۳۷۲ش با کمک وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و با نام «دفتر نشر میراث مکتوب» تأسیس شد. پس از یک دهه فعالیت، مؤسسه نخست به «مرکز نشر میراث مکتوب» و سپس در ۱۳۸۴ش با دریافت مجوز چهار گروه پژوهشی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به «مؤسسۀ پژوهشی میراث مکتوب» تغییر نام داد و علاوه بر کار نشر به کار پژوهشی نیز روی آورد.

منشورات این مرکز تاکنون به ۳۲۲ عنوان (۴۱۴ مجلد) رسیده است. جدای از این آثار، میراث مکتوب مجموعه‌ای با عنوان «کارنامۀ دانشوران ایران و اسلام» به چاپ می‌رساند. از این سلسله تاکنون ۱۱۰ جلد منتشر شده است. میراث مکتوب همچنین سه نشریه به نامهای آینۀ میراث، گزارش میراث و میراث علمی اسلام و ایران به چاپ می‌رساند.

افزون بر این میراث مکتوب تاکنون ۱۰۹ نشست نقد و بررسی دربارۀ مباحث متن‌پژوهی و متون کهن منتشرشده توسط مؤسسه، با حضور استادان و صاحب‌نظران، برگزار کرده است.

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

مرکز پژوهشی میراث مکتوب در ۱۳۹۱ش و به صلاحدید آقای دکتر اکبر ایرانی، رئیس آن مرکز، پیرامون ۵۰۱ جلد کتاب به مرکز دائرة‌المعارف بزرگ اسلامی اهدا کرده است. این کتابها همگی در زمینۀ علوم ‌انسانی است.

 

ورود به سایت

مرا به خاطر بسپار.

کاربر جدید هستید؟ ثبت نام در تارنما

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟ بازیابی رمز عبور

کد تایید به شماره همراه شما ارسال گردید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.:

ثبت نام

عضویت در خبرنامه.

قبلا در تارنما ثبت نام کرده اید؟ وارد شوید

کد تایید را وارد نمایید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.: