شامل ۵۴۴۵ جلد کتاب
مؤسسۀ آل‌البیت

مؤسسۀ آل‌البیت لاحیاء التراث به تدبیر و ابتکار حجت‌الاسلام‌ و المسلمین حاج سید جواد شهرستانی ـ داماد و نمایندۀ تام‌الاختیار آیت‌الله سید علی سیستانی ـ و با همکاری گروهی از عالمان و محققان به‌ویژه حاج سید علی خراسانی و حاج شیخ مهدی نجف در ۱۳۶۲ش در شهر قم بنیان نهاده شد. بعدها نیز شعبه‌هایی از آن در مشهد، بیروت، دمشق و ... افتتاح شد. ریاست این مؤسسه را حجت‌الاسلام و المسلمین حاج سید جواد شهرستانی بر عهده گرفت.

از هدفهای این مؤسسه تحقیق و احیای منابع مهم عالمان و محققان اسلامی و تبیین و توضیح تفکر و اندیشۀ آل‌البیت در بیان اسلام، قرآن و احکام است. از دیگر برنامه‌های این مجموعه ارتباطات گسترده با سایر مؤسسات مشابه خود در ایران و مشارکتهای مستمر در کنگره‌ها، کنفرانسها و نمایشگاههای مختلف بین‌المللی کتاب است. مؤسسۀ آل‌البیت علاوه بر فعالیتهای یادشده، اقدام به انتشار فصلنامه‌ای به نام تراثنا کرده که در راستای احیای میراث عظیم فرهنگی اسلام و شیعه است.

این مؤسسه تاکنون آثار مختلفی را در علوم اسلامی منتشر ساخته است. برخی از کتب انتشاریافته به این شرح است: وسائل الشیعة (۳۰ جلد)؛ مستدرک الوسائل (۱۸ جلد)؛ منتهی المقال (۷ جلد) و نهایة الدرایة (۵ جلد). مؤسسۀ آل‌البیت توانست سه سال متوالی جایزۀ کتاب سال را به خود اختصاص دهد. همچنین در ۱۳۷۰ش به عنوان برترین مرکز تحقیق و نشر کتب علمی حوزوی شناخته شد.

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

مؤسسۀ آل‌البیت در ۱۳۷۵ش هزینۀ سفر و نیز بهای خرید ۵۴۴۵ جلد کتاب خریداری‌شدۀ مرکز دائرة‌المعارف بزرگ اسلامی را از بیروت تأمین کرد. این کتابها همگی در حوزۀ مطالعات ایرانی و اسلامی است.

ورود به سایت

مرا به خاطر بسپار.

کاربر جدید هستید؟ ثبت نام در تارنما

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟ بازیابی رمز عبور

کد تایید به شماره همراه شما ارسال گردید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.:

ثبت نام

عضویت در خبرنامه.

قبلا در تارنما ثبت نام کرده اید؟ وارد شوید

کد تایید را وارد نمایید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.: