شناخت حقیقت اسلام از دریچه قرآن/ محمدمهدی تسخیری

1393/11/15 ۱۳:۵۸

شناخت حقیقت اسلام از دریچه قرآن/   محمدمهدی تسخیری

وضعیت‌جهانی به ‌گونه‌ای است که کمترین غفلت و سهل‌انگاری در انجام وظیفه، تاوان سنگینی را در آینده نه چندان دور بر جامعه بشری تحمیل خواهدکرد. زمزمه جنگ‌جهانی که در یک طرف آن امریکا و غرب و طرف دیگر آن روس و چین و برخی قدرت‌های منطقه است، یک انحراف تبلیغاتی است که سلطه‌گران غرب به رهبری امریکا پایه‌گذار آن هستند. در واقع، تلاشی برای دورکردن ذهن جهان‌اسلام از توطئه قدرت‌طلبان جهت به بندکشیدن هرچه بیشتر مسلمانان است.





وضعیت‌جهانی به ‌گونه‌ای است که کمترین غفلت و سهل‌انگاری در انجام وظیفه، تاوان سنگینی را در آینده نه چندان دور بر جامعه بشری تحمیل خواهدکرد. زمزمه جنگ‌جهانی که در یک طرف آن امریکا و غرب و طرف دیگر آن روس و چین و برخی قدرت‌های منطقه است، یک انحراف تبلیغاتی است که سلطه‌گران غرب به رهبری امریکا پایه‌گذار آن هستند. در واقع، تلاشی برای دورکردن ذهن جهان‌اسلام از توطئه قدرت‌طلبان جهت به بندکشیدن هرچه بیشتر مسلمانان است.
بدون‌شک، رشد سریع اسلامگرایی و حقیقت‌طلبی جوانان مغرب‌زمین در دهه‌های اخیر نگرانی گسترده‌ای در میان زمامداران غرب ایجاد کرده‌است. از این رو، امروزه به بهانه‌های مختلف برای ضربه زدن به پیکره جهان‌اسلام تلاش می‌کنند.
مبارزه با اصولگرایی، سلفی‌گری، تروریسم و دفاع از حقوق‌بشر، حقوق‌زن، دموکراسی و... شعارهای فطری انسان‌پسندانه‌ای است که قدرت‌طلبان از جاذبه قوی و خوشایند آنها استفاده می‌کنند تا به اهداف خود نزدیک شوند.
قیام‌ها و مقاومت مردمی در کشورهایی چون ایران، لبنان، فلسطین و... گواهی بر این واقعیت‌ها است. کوچک‌شدن جغرافیای‌سیاسی قدرت‌طلبی سلطه‌گرایان غربی، رشد روزافزون عقلانیت‌اسلامی و حرکت رو به وحدت ملت‌ها با وجود مقاومت دولت‌های مزدور و... باعث شد تا غرب با ترفندی نوین به ایجاد سازمان‌ها و تشکیلات گوناگونی در جهان اسلام بپردازد و با تبرهای از پیش‌ساخته نظامی و تبلیغاتی به‌نام اسلام، به جان مسلمانان افتاده و منافع غرب و رژیم صهیونیستی را بدون پرداخت هزینه‌های هنگفت تأمین سازند.
سازمان‌هایی چون الجهاد، القاعده، طالبان، داعش، النصره، بوکو حرام و... اگرچه ارتباطات و تشکیلاتی منسجم ندارند اما در عمل ثابت کرده‌اند که هدفی واحد را دنبال می‌کنند که این اهداف را فهرست‌وار چنین می‌توان برشمرد:
1-ترویج افراط گرایی
2-ایجاد فتنه میان پیروان مذاهب
3-تکفیر مخالفان و در نتیجه حلال کردن و ریختن خون آنان
4-نشان دادن چهره زشت، کریه، خشن و به‌دور از هر رأفت انسانی تحت نام اسلام
5-ایجاد اسلام‌هراسی و تأیید ادعاهای سلطه‌طلبان
6- نپذیرفتن هر گروه از جهان اسلام مگر آنکه زیر پرچم آنان باشد
7- تعرض نکردن به منافع صهیونیست‌ها نه در اسرائیل و نه خارج از آن
8-استناد به مقوله‌های کذب تاریخی یا به کردارهای غلط حاکمان به اصطلاح مسلمان در تاریخ جهت توجیه جنایت‌های خود و...
در نتیجه، همه این اقدام‌ها گواهی از تلاش برای ارائه اسلامی است که هرگز در جامعه عقلانی و پیشرفته مورد پذیرش نبوده و نفرت جهانیان را نسبت به این‌گونه رفتارها روزبه‌روز افزون‌تر می‌کند.
در چنین شرایط حساس و فتنه‌انگیزی است که رهبری آگاه جامعه‌ایرانی و اسلامی برای دفاع از حریم اسلام و مسلمانان به پاخاسته تا پیام خویش را به نسل جوان جامعه غربی که بیش از دو دهه مورد هجمه‌های نرم تبلیغاتی و فرهنگی قرار گرفته‌اند، ارائه کند و از این طریق راه هدایت را براساس فرمان الهی بیان کند، همچنان که در حدیث آمده‌است؛ اذا ظهرت الفتن فی امه محمد(ص) فعلى العالم ان یظهر علمه: «هرگاه در امت محمد فتنه‌ای به‌پا شود بر عالم است که علم خود را
نمایان سازد»
 علم چیزی جز بصیرت‌دهی در زمان مناسب نیست تا مبادا پس از گذشت زمان و پدیدار شدن تبعات منفی اقدام‌های استعمارگران به فکر چاره بیفتیم که نوشدارو پس از مرگ سهراب است و تأثیر چندانی نخواهد داشت.
در نامه رهبر معظم انقلاب به جوانان مغرب زمین بر آشنایی نسبت به حقایق اسلام از دریچه قرآن و اسلام تأکید شده‌است زیرا تصویری که دشمن از اسلام ارائه می‌کند، حقیقی نبوده و اسلام برآمده از اطلاعات رسانه‌ای، فاقد انطباق با منابع اصیل و مورد پذیرش مسلمانان است. آنچه اغلب در رسانه‌ها مورد کنکاش قرار می‌گیرد با اسلام حقیقی تفاوت دارد و بدون شک نمی‌توان رفتار عده‌ای به‌ظاهر مسلمان را به رفتار همه مسلمانان تعمیم داد و به جهانیان معرفی کرد. انسان‌ها باید حقیقت دین را دریافته و سپس آن را با رفتار افراد تطبیق دهند و سپس در رابطه با دین اظهار نظر کنند. همان گونه که امیرمؤمنان(ع) می‌فرماید: الحق لایعرف بالرجال اعرف الحق تعرف اهله.
نصیحت رهبر معظم انقلاب تنها به جوانان غرب اختصاص ندارد بلکه جوانان ما را نیز دربر می‌گیرد، نباید در رابطه با اندیشه‌ها بر اساس شایعه‌ها و اکاذیب قضاوت کرد، بلکه هر سخن و ادعایی را باید با اتقان و دقت مورد بررسی قرار داد بویژه ادعاهایی که یک مذهب و آیین را زیر سؤال می‌برد و با آبروی انسان‌ها و شخصیت‌هایی که عمری در راه خدمت به انسانیت به سر برده‌اند، بازی می‌کند.
جامعه‌ای که بر اساس تحقیق و بصیرت حرکت کند، کمتر مورد تعرض دشمنان قرار می‌گیرد. رهبر معظم انقلاب راهی را به جوانان نشان می‌دهد که شاید بزرگان غرب به علت بی‌توجهی به آن وارد جنگ‌های درون دینی شده و خود را قربانی سلطه‌طلبان کردند و امروزه فرزندان آنان جز حسرت برای تاریخ توشه‌ای ندارند. برای جلوگیری از تکرار صحنه‌های گذشته و دوری از شرمندگی در برابر وجدان‌های آزاد نسل‌های آینده نباید بر اطلاعات نادرست و صحنه‌سازی‌های تحریک‌آمیز آن‌گونه که در فرانسه اتفاق افتاد، اتکا کرد.
بهترین راه آن است که با آشنایی نسبت به زندگانی رسول رحمت(ص) و اندیشه‌های پاک او بتوانیم وسیله شناخت سره از ناسره را در پیش بگیریم، تا انسان‌ها با تکیه بر اطلاعات غلط و انحرافی راهی را طی نکنند که بازگشت از آن میسر نیست.

ایران

نظر دهید
نظرات کاربران

کاربر گرامی برای ثبت نظر لطفا ثبت نام کنید.

گزارش

ورود به سایت

مرا به خاطر بسپار.

کاربر جدید هستید؟ ثبت نام در تارنما

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟ بازیابی رمز عبور

کد تایید به شماره همراه شما ارسال گردید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.:

ثبت نام

عضویت در خبرنامه.

قبلا در تارنما ثبت نام کرده اید؟ وارد شوید

کد تایید را وارد نمایید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.: