جمع نام‌‌آوران ادبیات در یک کتاب

1396/9/14 ۰۹:۲۵

 جمع نام‌‌آوران ادبیات در یک کتاب

خواندن آثار مختلف از نویسندگان متفاوت این فرصت را به ما می‌دهد که گوشه‌ای از ماجرای زندگی را از دیدگاه انسان‌های دیگر ببینیم. نویسندگانی نامدار که با وجود شهرت جهانی‌شان برای فارسی زبانان کمتر شناخته شده‌اند، نویسندگانی که تمامی آن‌ها تا به حال توانسته‌اند جوایز بین‌المللی زیادی را برنده شوند. جوایزی مثل جایزه ادبی نوبل، جایزه پولیتزر، جایزه کتاب ملی آمریکا و جوایز دیگر.

 

خواندن آثار مختلف از نویسندگان متفاوت این فرصت را به ما می‌دهد که گوشه‌ای از ماجرای زندگی را از دیدگاه انسان‌های دیگر ببینیم. نویسندگانی نامدار که با وجود شهرت جهانی‌شان برای فارسی زبانان کمتر شناخته شده‌اند، نویسندگانی که تمامی آن‌ها تا به حال توانسته‌اند جوایز بین‌المللی زیادی را برنده شوند. جوایزی مثل جایزه ادبی نوبل، جایزه پولیتزر، جایزه کتاب ملی آمریکا و جوایز دیگر. کتاب «آخرین شیطان» شامل داستان‌هایی از نویسندگانی چون «سامرست موآم» نویسنده انگلیسی و خالق نزدیک به یکصد رمان، داستان کوتاه و نمایشنامه، «لیدیا داویس» نویسنده آمریکایی، برنده جایزه معتبر من‌بوکر در سال ٢٠١٣ و نشان شوالیه ادبیات به‌ خاطر ترجمه، «ایزاک باشویس سینگر» نویسنده لهستانی، برنده جایزه نوبل ادبیات در سال ١٩٧٨ و جایزه ملی کتاب آمریکا در سال ١٩٧٠، «مایک مک‌کورمک» نویسنده ایرلندی‌تبار و برنده جایزه رونی ادبیات ایرلندی در سال ١٩٩٦، «گریس پالی» نویسنده روسی- آمریکایی و برنده جایزه ملی هنر و ادبیات در سال ١٩٧٠، «جان چیور» نویسنده نامدار آمریکایی، برنده جایزه پولیتزر و جایزه مجمع ملی منتقدان کتاب در سال ١٩٧٩ و جایزه کتاب ملی آمریکا در سال ١٩٨١، «جفری آرچر» نویسنده انگلیسی و برنده جایزه ایریش بوک در سال ٢٠١٤، «دنیس جانسون» نویسنده آلمانی و برنده جایزه کتاب ملی آمریکا در سال ٢٠٠٧ و «مواسیر اسکلیر» نویسنده برزیلی و برنده چهار دوره جایزه ادبیات برزیل است. مترجم در ابتدای کتاب نوشته است: «ماجرا از اینجا شروع می‌شود که اصلا پایان نیافته است! جایی که اثری از دل جهان خلق می‌شود و به آثار دیگر می‌رسد تا... تا باز فرصتی دست دهد که گوشه‌ای از ماجرای زندگی را از دیدگاه انسان‌هایی دیگر مشاهده کنیم. نویسندگانی نامدار که با وجود شهرت جهانی‌شان برای فارسی‌زبانان کمتر شناخته ‌شده‌اند. از شهرت این نویسندگان این نکته بس که تمامی آن‌ها تا به حال توانسته‌اند جوایز بین‌المللی زیادی را برنده شوند؛ جوایزی مثل جایزه ادبی نوبل، جایزه پولیتزر، جایزه کتاب ملی آمریکا و غیره...» به گزارش ایبنا، طیف زمانی این داستان‌ها از اوایل قرن بیستم شروع می‌شود و آخرین آن‌ها مربوط به سال ٢٠١٤ است. از تفاوت‌های این مجموعه داستان با دیگر آثار مشابه این است که در آن به ‌جای پرداختن به تعداد زیادی نویسنده، به چند نویسنده و چند اثر بارز آن‌ها توجه شده است تا کمک بیشتری به شناخت ابعاد بی‌شمار کار آن‌ها شود.
همچنین برای جلب نظر تعداد بیشتری از مخاطب و پوشش طیف بزرگتری از سلیقه‌ها و ذائقه‌ها، سعی شده تعداد متنوعی از انواع سبک‌ها و موضوع‌ها کنار هم قرار داده شود. مجموعه داستان «آخرین شیطان» با ترجمه  مجتبی ادیبان در ۲۱۶ صفحه با شمارگان ۵۰۰ نسخه و قیمت ١٤ هزار تومان از سوی نشر نگیما چاپ و روانه بازار کتاب شده است.

 

 

منبع: شهروند

نظر دهید
نظرات کاربران

کاربر گرامی برای ثبت نظر لطفا ثبت نام کنید.

گزارش

ورود به سایت

مرا به خاطر بسپار.

کاربر جدید هستید؟ ثبت نام در تارنما

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟ بازیابی رمز عبور

کد تایید به شماره همراه شما ارسال گردید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.:

ثبت نام

عضویت در خبرنامه.

قبلا در تارنما ثبت نام کرده اید؟ وارد شوید

کد تایید را وارد نمایید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.: