آش در زندگی ایرانیان روزگار گذشته، دستکم در طیفی گسترده از جامعه، جایگاهی ویژه و یگانه داشته است. نفوذ این خوراکسنتی در این جامعه پایبند به سنتها، تا آنجا ژرف و استوار بوده که واژه «آشپز» را از فردی که آش میپخته، در گذر زمان بهطور عام، به فردی که وظیفه پخت هرگونه غذایی را برعهده داشته، عمومیت بخشیده است. سفره ایرانی در سدههای گذشته تا چند دهه اخیر، از خوراکی مایع که به گونه عام «آش» نامیده میشد، تهی نبوده است؛ این خوراک البته گاه و البته درمیان بخشهایی از طبقات مردم، وجه غالب سفره بوده، گاه، عمدتا بر اثر دگرگونیهای اجتماعی و اقتصادی، به پیرامون رانده شده است.
کاربر جدید هستید؟ ثبت نام در تارنما
کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟ بازیابی رمز عبور
کد تایید به شماره همراه شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد
زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.:
قبلا در تارنما ثبت نام کرده اید؟ وارد شوید
فشردن دکمه ثبت نام به معنی پذیرفتن کلیه قوانین و مقررات تارنما می باشد
کد تایید را وارد نمایید