غذا در گذر روزگاران تاریخ، همواره بخشی مهم از زندگی انسان را دربرمیگرفته است. تفاوتی که در غذاهای مردمان سرزمینهای گوناگون از گذشتههای دور تا روزگار معاصر به چشم میآمده، درواقع از ویژگیهای اجتماعی و اقلیمی آنان و سرزمینشان سرچشمه گرفته و برآمده است. از اینرو است که بررسی سبک غذا خوردن مردمان هر منطقه، در شناخت ویژگیهای گوناگون آنان از نظر تاریخی اهمیتی فراوان میتواند داشته باشد. زنان در تاریخ ایران، آنگونه که در هزارهها و سدههای پیدرپی تداوم یافته است، همواره مسئولیت تهیه غذای خانه را برعهده داشتهاند. آنان طبیعتا براساس امکانها و موادی که در دسترس داشته یا برایشان فراهم میآمده است، ترکیب غذایی خانه را شکل میدادهاند.
کاربر جدید هستید؟ ثبت نام در تارنما
کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟ بازیابی رمز عبور
کد تایید به شماره همراه شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد
زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.:
قبلا در تارنما ثبت نام کرده اید؟ وارد شوید
فشردن دکمه ثبت نام به معنی پذیرفتن کلیه قوانین و مقررات تارنما می باشد
کد تایید را وارد نمایید