ارکستر سمفونيک تهران احیا می‌شود

1392/11/26 ۱۹:۴۶

  ارکستر سمفونيک تهران احیا می‌شود

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي از بازگشايي ارکستر ملي و ارکستر سمفونيک تهران خبر داد.

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي از بازگشايي ارکستر ملي و ارکستر سمفونيک تهران خبر داد. به گزارش دبا علی جنتی در حاشیه  بيست‌ونهمين جشنواره بين‌المللی موسيقی فجر با تاکید بر رویکرد وزارت ارشاد برای تقویت موسیقی تصریح کرد : " یکی از مهم‌ترین کارهایی که از همین ابتدا برای تحقق آن تلاش کردیم، احیای ارکستر ملی ایران و ارکستر سمفونیک تهران برای اجرای برنامه در داخل و خارج از کشورمان بود که خوشبختانه برای حمایت‌های بیشتر در این زمینه، این موضوع به اطلاع آقای روحانی رسیده و شما به زودی شاهد بازگشایی مجدد ارکستر ملی و ارکستر سمفونیک برای ادامه فعالیت خواهید بود."
جنتی با اشاره به فعالیت‌های وزارت ارشاد در حوزه موسیقی گفت: تلاش ما در بخش موسیقی این است که بتوانیم در حد امکانات به تقویت این بخش کمک کنیم و انتخاب افراد کاردان و متخصص در این بخش هم اصولا با همین انگیزه انجام شده است. اخیرا جناب رییس جمهور هم در جلسه با هنرمندان بر حمایت هر چه بیشتر دولت از هنرمندان و اهالی موسیقی تاکید زیادی کرد.

وی با بیان این‌که نگاه مسوولان وزارت ارشاد نسبت به همه فعالیت‌های فرهنگی و هنری نگاه یکسانی است، عنوان کرد: اساسا نگاه ما در همه بخش‌های زیر مجموعه وزارت ارشاد اعم از فعالیت‌های قرآنی، مطبوعاتی، سینمایی، هنرهای تجسمی، موسیقی، نمایش ، آموزش و سایر بخش‌ها نگاه واحدی است چرا که معتقدیم در این دولت همه بخش‌های مختلف باید مورد حمايت زيادی قرار داشته باشند.
 وی تاکيد کرد: ما به همه هنرمندان ارزشمند بخش‌های مختلف به یک چشم نگاه می‌کنیم.

نظر دهید
نظرات کاربران

کاربر گرامی برای ثبت نظر لطفا ثبت نام کنید.

گزارش

برچسب ها

اخبار مرتبط

ورود به سایت

مرا به خاطر بسپار.

کاربر جدید هستید؟ ثبت نام در تارنما

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟ بازیابی رمز عبور

کد تایید به شماره همراه شما ارسال گردید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.:

ثبت نام

عضویت در خبرنامه.

قبلا در تارنما ثبت نام کرده اید؟ وارد شوید

کد تایید را وارد نمایید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.: