آغاز اجرای طرح «دانشنامه هنر ایران» در مرکز دایره المعارف بزرگ اسلامی

1394/10/2 ۱۱:۲۶

آغاز اجرای طرح «دانشنامه هنر ایران» در مرکز دایره المعارف بزرگ اسلامی

طرح «دانشنامه هنر ایران» با ویراستاری علمی دکتر یدالله غلامی، در مرکز دائرةالمعارف بزرگ اسلامی آغاز به کار کرد. به گزارش دبا، دکتر یدالله غلامی مدیر طرح «دانشنامه هنر ایران» در این باره گفت: نقاط عطف در سیر هنر ایران و تمایز سبکهای درونی آن وابسته به رویدادهای تاریخی و فرهنگی است، و اصول هنر ایرانی را می‌توان در مداومت، تکامل و پیوندهای فرهنگی جستجو کرد. وی افزود: با توجه به اینکه هدف مرکز پژوهشهای ایرانی و اسلامی از آغاز تألیف دانشنامه‌هایی تخصصی علاوه بر دائرةالمعارف بزرگ اسلامی بوده و مرکز اساساً دارای مناسبترین بستر برای این نوع از کار علمی است، به طرح «دانشنامه هنر ایران» نیز پرداخته است. کتاب مورد نظر یک دائرةالمعارف است و نظام الفبایی خواهد داشت و مراجعه کننده را به آسانی به مجموعه‌ای کافی از آگاهیها راجع به یک موضوع خاص در زمینه هنر ایران خواهد رساند.

 

دبا: طرح «دانشنامه هنر ایران» با ویراستاری علمی دکتر یدالله غلامی، در مرکز دائرةالمعارف بزرگ اسلامی آغاز به کار کرد.

به گزارش دبا، دکتر یدالله غلامی مدیر طرح «دانشنامه هنر ایران» در این باره گفت: نقاط عطف در سیر هنر ایران و تمایز سبکهای درونی آن وابسته به رویدادهای تاریخی و فرهنگی است، و اصول هنر ایرانی را می‌توان در مداومت، تکامل و پیوندهای فرهنگی جستجو کرد.

وی افزود: با توجه به اینکه هدف مرکز پژوهشهای ایرانی و اسلامی از آغاز تألیف دانشنامه‌هایی تخصصی علاوه بر دائرةالمعارف بزرگ اسلامی بوده و مرکز اساساً دارای مناسبترین بستر برای این نوع از کار علمی است، به طرح «دانشنامه هنر ایران» نیز پرداخته است. کتاب مورد نظر یک دائرةالمعارف است و نظام الفبایی خواهد داشت و مراجعه کننده را به آسانی به مجموعه‌ای کافی از آگاهیها راجع به یک موضوع خاص در زمینه هنر ایران خواهد رساند.

مدیر طرح دانشنامه هنر ایران گفت: مخاطبان این دانشنامه عبارتند از: کلیه فارسی زبانانی که مایلند با هنر ایران از دیدگاه محققان بی‌طرف و عالم آشنا شوند؛ استادان، پژوهشگران و دانشجویانی که قصد دارند در موضوعات ذیربط تحقیق کنند؛ دانشجویانی که برای تألیف پایان‌نامه تحصیلی خود نیاز به شناخت منابع دارند؛ دست اندرکاران رسانه‌هایی که در معرفی هنر ایران می‌کوشند.

دکتر غلامی در پایان افزود: برای این دانشنامه تا کنون نزدیک به 3000 عنوان از طریق مراجعه به منابعی بسیار متعدد استخراج و مقدمات تشکیل پرونده‌های علمی، تألیف، بررسی و ویرایش مقالات آغاز شده است.

 

نظر دهید
نظرات کاربران

کاربر گرامی برای ثبت نظر لطفا ثبت نام کنید.

گزارش

ورود به سایت

مرا به خاطر بسپار.

کاربر جدید هستید؟ ثبت نام در تارنما

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟ بازیابی رمز عبور

کد تایید به شماره همراه شما ارسال گردید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.:

ثبت نام

عضویت در خبرنامه.

قبلا در تارنما ثبت نام کرده اید؟ وارد شوید

کد تایید را وارد نمایید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.: