افتتاح اولین موزه کفش کشور در تبریز

1394/7/14 ۱۲:۳۹

افتتاح اولین موزه کفش کشور در تبریز

نخستین موزه کفش کشور همزمان با جشن «تبریز، شهر جهانی بافت فرش» در این شهر افتتاح شد. صبح امروز (سه‌شنبه 14 مهرماه) نخستین موزه کفش کشور با حضور معاون صنایع دستی کشور، شهردار تبریز، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی، رئیس اتحادیه کفاشان و سرپرست سازمان توسعه گردشگری شهرداری تبریز افتتاح شد.

 

نخستین موزه کفش کشور همزمان با جشن «تبریز، شهر جهانی بافت فرش» در این شهر افتتاح شد.

صبح امروز (سه‌شنبه 14 مهرماه) نخستین موزه کفش کشور با حضور معاون صنایع دستی کشور، شهردار تبریز، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی، رئیس اتحادیه کفاشان و سرپرست سازمان توسعه گردشگری شهرداری تبریز افتتاح شد.

سرپرست سازمان توسعه گردشگری شهرداری تبریز گفت: صنعت کفش در شهر تبریز قدمتی دیرینه دارد و کیفیت و زیبایی کفش چرم تبریز شهرتی جهانی دارد.

خلیلی ادامه داد: در همین راستا و برای معرفی ارزش و اهمیت کفش در سلامتی انسان، نخستین موزه کفش کشور در شهر اولین‌ها (تبریز)، همزمان با برگزاری جشن «تبریز، شهر جهانی بافت فرش » در موزه شهر و شهرداری توسط بهمن نامور مطلق و شهردار تبریز افتتاح شد.

وی با اشاره به قدمت این مجموعه ارزشمند بیان کرد: اشیاء موجود این موزه از انواع کفش‌های سنتی موجود در کشور جمع آوری شده است و در قسمتی دیگر از موزه تجهیزات و وسیله‌های ساخت کفش به نمایش گذاشته شده است و بخشی از آن به مجموعه شخصی خانم شعله خیابانی (نواده شیخ محمد خیابانی) اختصاص دارد.

وی همچنین گفت: در کل دنیا موزه اختصاصی کفش وجود دارد که شهر تبریز به دلیل داشتن قدمتی دیرینه در حوزه فرش، پتانسیل داشتن یک موزه اختصاصی کفش را هم دارد و از موزه‌های تخصصی کفش جهان می‌توان به موزه «باتا تورنتو»، موزه «رومنس» فرانسه، موزه «کلارک» و موزه «سرخپوستان ونکوور» اشاره کرد.

خلیلی یادآور شد: این مجموعه ارزشمند از 200 جفت کفش تشکیل شده و از دوره‌های مختلف تاریخی و انواع کفش‌های اقوام همچون نمونه مشابه اولین کفش چرم در دنیا که 5500 سال قدمت دارد و از روستای "بیرق" در توابع تبریز به دست آمده است در این مجموعه وجود دارد و شهرداری تبریز قصد دارد با تجهیز این موزه، یکی از موزه‌های مردم شناسی تاثیرگذار در کشور را در این شهر داشته باشد و امید می‌رود این موزه محل رفت و آمد محققان اقوام و مردم شناسی باشد.

ایسنا

نظر دهید
نظرات کاربران

کاربر گرامی برای ثبت نظر لطفا ثبت نام کنید.

گزارش

برچسب ها

اخبار مرتبط

ورود به سایت

مرا به خاطر بسپار.

کاربر جدید هستید؟ ثبت نام در تارنما

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟ بازیابی رمز عبور

کد تایید به شماره همراه شما ارسال گردید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.:

ثبت نام

عضویت در خبرنامه.

قبلا در تارنما ثبت نام کرده اید؟ وارد شوید

کد تایید را وارد نمایید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.: