کتاب «ایران در بحران: زوال صفویه و سقوط اصفهان» نقد و بررسی می‌شود

1394/6/21 ۱۲:۱۶

کتاب «ایران در بحران: زوال صفویه و سقوط اصفهان» نقد و بررسی می‌شود

نشست نقد و بررسی کتاب «ایران در بحران: زوال صفویه و سقوط اصفهان» با حضور سید هاشم آقاجری، حسن افشار(مترجم)، عطاءالله حسنی، مجتبی خلیفه برگزار می‌شود. «ایران در بحران: زوال صفویه و سقوط اصفهان» کتابی است که به درک ما از تاریخ ایران کمک بسیاری می‌کند؛ دوره‌ای که باعث 2 قرن انحطاط و زوال در ایران شد. پژوهشگران تاریخ ایران معمولاً انحطاط سقوط ایران دوره صفویه را نتیجه طبیعی رکود و زوال سیاسی اجتناب‌ناپذیر و فساد اخلاقی ایران اواخر دورة صفویه می‌دانند.

 

نشست نقد و بررسی کتاب «ایران در بحران: زوال صفویه و سقوط اصفهان» با حضور سید هاشم آقاجری، حسن افشار(مترجم)، عطاءالله حسنی، مجتبی خلیفه برگزار می‌شود.

«ایران در بحران: زوال صفویه و سقوط اصفهان» کتابی است که به درک ما از تاریخ ایران کمک بسیاری می‌کند؛ دوره‌ای که باعث 2 قرن انحطاط و زوال در ایران شد. پژوهشگران تاریخ ایران معمولاً انحطاط سقوط ایران دوره صفویه را نتیجه طبیعی رکود و زوال سیاسی اجتناب‌ناپذیر و فساد اخلاقی ایران اواخر دورة صفویه می‌دانند. «رودی متی» که تخصص اصلی‌اش تاریخ دوره صفویه است، در این کتاب با نگاه دیگری به این مسأله، این دیدگاه سنتی را به چالش می‌کشد. او در این کتاب نو و سنت‌شکن، منابع قدیمی و سنتی را بازخوانی کرده است و منابع جدیدی را به منظور ارائه‌ تصویری نو از صد سال پایانی دوره صفویه، یعنی قبل از سقوط اصفهان در سال 1722 میلادی معرفی می‌کند.

سقوط اصفهان به معنای پایان سلسله‌ صفویه و آغاز دوره‌ای طولانی از آشفتگی و اغتشاش در تاریخ ایران است. این کتاب درباره‌ معمای پیچیده فروپاشی ایران در دورانی است که غالب ایرانیان و عده بسیاری از محققان آن را نه فقط مرحله تکوین سرنوشت‌سازی در تاریخ این کشور بلکه یکی از درخشان‌ترین روزگارانش می‌شناسند.

نشست نقد و بررسی کتاب «ایران در بحران: زوال صفویه و سقوط اصفهان» شنبه 28 شهریورماه از ساعت 17 تا 19 در پژوهشکده تاریخ اسلام واقع در خیابان ولیعصر(عج)، خیابان شهید عباسپور، خیابان رستگاران، کوچه شهروز شرقی، پلاک9 برگزار خواهد شد.

نظر دهید
نظرات کاربران

کاربر گرامی برای ثبت نظر لطفا ثبت نام کنید.

گزارش

برچسب ها

اخبار مرتبط

ورود به سایت

مرا به خاطر بسپار.

کاربر جدید هستید؟ ثبت نام در تارنما

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟ بازیابی رمز عبور

کد تایید به شماره همراه شما ارسال گردید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.:

ثبت نام

عضویت در خبرنامه.

قبلا در تارنما ثبت نام کرده اید؟ وارد شوید

کد تایید را وارد نمایید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.: