مدیر کل میراث فرهنگی خراسان شمالی: احیای جاده ابریشم به 10سال زمان نیاز دارد

1394/4/31 ۱۲:۴۷

مدیر کل میراث فرهنگی خراسان شمالی: احیای جاده ابریشم به 10سال زمان نیاز دارد

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان شمالی گفت: احیای جاده ابریشم حداکثر به 10سال زمان نیاز دارد. محمد سویدانلویی، با اشاره به اینکه این جاده در مسیر قدیم جرجان به نیشابور قرار دارد، افزود: در طول این مسیر 10 کاروان سرا وجود دارد که هشت کاروان از این تعداد در این استان قرار دارد.


مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان شمالی گفت: احیای جاده ابریشم حداکثر به 10سال زمان نیاز دارد.
محمد سویدانلویی، با اشاره به اینکه این جاده در مسیر قدیم جرجان به نیشابور قرار دارد، افزود: در طول این مسیر 10 کاروان سرا وجود دارد که هشت کاروان از این تعداد در این استان قرار دارد.
وی با بیان اینکه مرمت این کاروانسراها یکی از برنامه‌ها برای احیای جاده ابریشم است، ادامه داد: رباط عشق، قره بیل و قلی از جمله رباط‌هایی هستند که در حال مرمت هستند. برای مرمت هر رباط حدود 20 تا 30 میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
سویدانلویی اظهار کرد: بعد از احیای این رباط‌ها، برنامه ثبت ملی آنها را در دستور کار قرار خواهیم داد و این امر کمک خواهد کرد تا مسیر جاده ابریشم را به ثبت جهانی برسانیم.
ایسنا

نظر دهید
نظرات کاربران

کاربر گرامی برای ثبت نظر لطفا ثبت نام کنید.

گزارش

اخبار مرتبط

ورود به سایت

مرا به خاطر بسپار.

کاربر جدید هستید؟ ثبت نام در تارنما

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟ بازیابی رمز عبور

کد تایید به شماره همراه شما ارسال گردید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.:

ثبت نام

عضویت در خبرنامه.

قبلا در تارنما ثبت نام کرده اید؟ وارد شوید

کد تایید را وارد نمایید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.: