1400/10/11 ۰۸:۴۵
دکتر رقیه بهزادی (متولد ۱۳۱۱ شمسی) استاد بازنشسته دانشگاه تهران است. او مدرک دکتری خود را در رشته فرهنگ و زبانهای باستانی از دانشکده ادبیات دانشگاه تهران در سال ۱۳۵۵ شمسی اخذ کرد و در حوزه زبانهای باستان ایرانی، قوم شناسی، نمادشناسی و فرهنگ و دانشنامه تحقیق و پژوهشهای فراوانی انجام داده است که شمار آنها به بیش از سی کتاب و صدها مقاله میرسد.
دکتر رقیه بهزادی (متولد ۱۳۱۱ شمسی) استاد بازنشسته دانشگاه تهران است. او مدرک دکتری خود را در رشته فرهنگ و زبانهای باستانی از دانشکده ادبیات دانشگاه تهران در سال ۱۳۵۵ شمسی اخذ کرد و در حوزه زبانهای باستان ایرانی، قوم شناسی، نمادشناسی و فرهنگ و دانشنامه تحقیق و پژوهشهای فراوانی انجام داده است که شمار آنها به بیش از سی کتاب و صدها مقاله میرسد. این استاد و پژوهشگر فرهنگ و زبانهای باستانی مدتی در سال ۱۳۵۴ شمسی به عضویت فرهنگستان زبان در آمد و پس از پیروزی انقلاب که تمام مؤسسات فرهنگی و علمی کشور مثل فرهنگستان زبان، فرهنگستان ادب و هنر درهم ادغام شد و مؤسسه مطالعات و تحقیقات فرهنگی به وجود آمد، به عنوان پژوهشگر در آن مؤسسه به فعالیت پرداخت. او همچنین عضو شورای عالی مطالعات هنر در دانشکده هنرهای زیبا است.
در گفت و گو با این استاد و پژوهشگر برجسته کشور در حوزه فرهنگ و زبانهای باستانی، نوروز و آیینهای ایرانیان در سال نو را مورد بررسی قرار دادهایم که در ادامه حاصل آن را میخوانید.
دریافت فایل گفت و گو
منبع: دوماهنامه فرهنگی «مفاخر ماندگار»، شماره 15، بهمن و اسفند1399
کاربر گرامی برای ثبت نظر لطفا ثبت نام کنید.
کاربر جدید هستید؟ ثبت نام در تارنما
کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟ بازیابی رمز عبور
کد تایید به شماره همراه شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد
زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.:
قبلا در تارنما ثبت نام کرده اید؟ وارد شوید
فشردن دکمه ثبت نام به معنی پذیرفتن کلیه قوانین و مقررات تارنما می باشد
کد تایید را وارد نمایید