ایجاد تالار ویژه منابع زنان در کتابخانه ملی

1393/7/1 ۱۱:۵۶

ایجاد تالار ویژه منابع زنان در کتابخانه ملی

دکتر صالحی رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی در دیدار با شهیندخت مولاوردی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده از ایجاد تالاری مستقل در کتابخانه ملی با عنوان تالار ویژه منابع زنان خبر داد. به گزارش روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران، مولاوردی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده به همراه هیئتی از همکاران آن معاونت که وی را همراهی می کردند، از بخش های مختلف کتابخانه ملی بازدید کرد و از نزدیک با فعالیت های سازمان اسناد و کتابخانه ملی آشنا شد.

 

دکتر صالحی رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی در دیدار با شهیندخت مولاوردی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده از ایجاد تالاری مستقل در کتابخانه ملی با عنوان تالار ویژه منابع زنان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران، مولاوردی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده به همراه هیئتی از همکاران آن معاونت که وی را همراهی می کردند، از بخش های مختلف کتابخانه ملی بازدید کرد و از نزدیک با فعالیت های سازمان اسناد و کتابخانه ملی آشنا شد.

بعد از این بازدید دکتر صالحی در محل دفتر کار خود میزبان معاون رئیس جمهور بود و برخی اقدامات و دستاوردهای سازمان اسناد و کتابخانه ملی را برای وی تشریح کرد. صالحی در بخشی از سخنان خود با توجه به اهمیت داشتن فعالیت بانوان در سطح جامعه و در زمینه های فرهنگی، گفت: به نظر می رسد ما باید در زمینه معرفی دستاوردهای بانوان تلاش بیشتری به خرج دهیم و در این زمینه معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری می تواند کمک شایانی کند.

صالحی در ادامه با بیان این نکته که هدف سازمان متبوع مبدل شدن به یک نهاد فرهنگی تأثیرگذار در جامعه است، اضافه کرد: متأسفانه در زمینه های فرهنگی ضعیف عمل کرده ایم و اقداماتی که تاکنون صورت گرفته، بیشتر شبیه هدر دادن منابع بوده است تا اجرای امور اساسی در زمینه فرهنگ.

رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی از ایجاد اندیشگاه فرهنگی کتابخانه ملی، دعوت از دانشگاهیان کشور برای حضور مستمر و مثمرثمر در کتابخانه ملی، دیجیتال سازی منابع و گسترش فعالیت های بین المللی نظیر ایجاد توریسم فرهنگی، به عنوان برنامه های مهم سازمان اسناد و کتابخانه ملی یاد کرد که می تواند در زمینه فرهنگی نیز تأثیرات بسیاری داشته باشد.

صالحی در پایان خواستار امضاء تفاهم نامه در زمینه فعالیت های فرهنگی با معاونت امور زنان و خانواده شد و دکتر امیرخانی را به عنوان نماینده در این امر به خانم مولاوردی معرفی کرد.

ایجاد تالاری با منابع ویژه بانوان، برگزاری نشست های علمی مشترک، انتشار کتاب و فصلنامه مشترک، مطالعه دانشنامه و بررسی ظرفیت های موجود، تهیه نمایه مطالعات زنان و بررسی منابع لاتین موجود در زمینه بانوان از جمله پیشنهادهای دکتر صالحی به منظور امضاء تفاهم نامه همکاری با معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری بود.

در این دیدار که هاشم زاده معاون پشتیبانی، امور حقوقی و استان ها و دکتر امیرخانی معاون کتابخانه و همچنین جمعی از مسئولان معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری حضور داشتند، مولاوردی معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور ضمن تشکر از میزبانی کتابخانه ملی از وی و همراهان، بیان داشت:  در حوزه زنان، نگاه ها باید عوض شود و در افق برنامه ششم توسعه نیز امیدواریم نگاه ویژه ای به مسئله زنان و خانواده شود.

مولاوردی همچنین از پیشنهادهای دکتر صالحی به منظور گسترش فعالیت های دوجانبه در زمینه امور فرهنگی زنان استقبال کرد.

 

نظر دهید
نظرات کاربران

کاربر گرامی برای ثبت نظر لطفا ثبت نام کنید.

گزارش

ورود به سایت

مرا به خاطر بسپار.

کاربر جدید هستید؟ ثبت نام در تارنما

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟ بازیابی رمز عبور

کد تایید به شماره همراه شما ارسال گردید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.:

ثبت نام

عضویت در خبرنامه.

قبلا در تارنما ثبت نام کرده اید؟ وارد شوید

کد تایید را وارد نمایید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.: