سنایی و اقبال لاهوری

1397/5/13 ۱۲:۵۱

سنایی و اقبال لاهوری

سی‌وچهارمین نشست از مجموعه درس‌گفتارهایی درباره‌ سنایی با عنوان «آن حکیم غیب، آن صاحب‌‌مقام» به تاثیر سنایی بر اقبال لاهوری اختصاص دارد. اقبال لاهوری، شاعر و متفکر معاصر، معتقد بود که بهترین زبانی که می‌تواند شعر را در خود هضم کند زبان فارسی است. اقبال از مولانا و سنایی بیش از دیگر شاعران فارسی‌زبان تاثیر پذیرفت و «جاوید‌نامه‌»‌ی خود را با تاثیر از «سیرالعباد» سنایی نوشت و با ادبیات فارسی زندگی کرد و بالید.

 

 سی‌وچهارمین نشست از مجموعه درس‌گفتارهایی درباره‌ سنایی با عنوان «آن حکیم غیب، آن صاحب‌‌مقام» به تاثیر سنایی بر اقبال لاهوری اختصاص دارد.

اقبال لاهوری، شاعر و متفکر معاصر، معتقد بود که بهترین زبانی که می‌تواند شعر را در خود هضم کند زبان فارسی است. اقبال از مولانا و سنایی بیش از دیگر شاعران فارسی‌زبان تاثیر پذیرفت و «جاوید‌نامه‌»‌ی خود را با تاثیر از «سیرالعباد» سنایی نوشت و با ادبیات فارسی زندگی کرد و بالید.

اقبال در سفر به غزنین و زیارت مزار حکیم سنایی هم شعرهایی سروده است. سی‌وچهارمین نشست از مجموعه درس‌گفتارهایی درباره‌ سنایی با عنوان «آن حکیم غیب، آن صاحب‌‌مقام»  به تاثیر سنایی بر اقبال لاهوری اختصاص دارد و با سخنرانی محمدحسن مقیسه در روز چهارشنبه هفدهم مرداد ساعت ۱۶:۳۰ در مرکز فرهنگی شهر کتاب واقع در خیابان شهید بهشتی، خیابان شهید احمد قصیر (بخارست)، نبش کوچه سوم برگزار می‌شود.

منبع: ایبنا

نظر دهید
نظرات کاربران

کاربر گرامی برای ثبت نظر لطفا ثبت نام کنید.

گزارش

برچسب ها

اخبار مرتبط

ورود به سایت

مرا به خاطر بسپار.

کاربر جدید هستید؟ ثبت نام در تارنما

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟ بازیابی رمز عبور

کد تایید به شماره همراه شما ارسال گردید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.:

ثبت نام

عضویت در خبرنامه.

قبلا در تارنما ثبت نام کرده اید؟ وارد شوید

کد تایید را وارد نمایید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.: