1397/3/9 ۱۱:۳۳
در ادامه سلسله جلسات علمی بررسی نسخه ها و ترجمه های فارسی کهن قرآن کریم مجلس سوم به یاد استاد فقید دکتر سید جعفر شهیدی برگزار می شود. از نخستین سدههای پس از ظهور اسلام، که مسلمانان به گردآوری و کتابت معارف و آگاهیهای اسلامی دلبستگی نشان دادند، تحقیق در چگونگی کتابت و حفظ نوشتاری آیات کتاب آسمانی وجهه همت ایشان قرار گرفت، به ویژه از آن رو که در باب کتابت و اسباب کتابت در طی حدود دو قرن نخست تحولات عمده روی داده بود.
در ادامه سلسله جلسات علمی بررسی نسخه ها و ترجمه های فارسی کهن قرآن کریم مجلس سوم به یاد استاد فقید دکتر سید جعفر شهیدی برگزار می شود.
از نخستین سدههای پس از ظهور اسلام، که مسلمانان به گردآوری و کتابت معارف و آگاهیهای اسلامی دلبستگی نشان دادند، تحقیق در چگونگی کتابت و حفظ نوشتاری آیات کتاب آسمانی وجهه همت ایشان قرار گرفت، به ویژه از آن رو که در باب کتابت و اسباب کتابت در طی حدود دو قرن نخست تحولات عمده روی داده بود. ماجرای سیر تحولات کتابت قرآن از موضوعات جالب توجه در شناخت تاریخ و تمدن ما است و به دست آمدن اوراق و نسخههای کهن از مُصحف مجید بر مطالعات و پژوهشهای قرآنی پرتوی دوباره افکنده است. از سوی دیگر و بنابر شواهد، ایرانیان نخستین کسانی بودند که به ترجمه آیات قرآن همت گماردند و کوشیدند در معرفی قرآن به پارسیزبانان در گسترهای بسی پهناورتر از ایران نقشی اساسی داشته باشند و میتوان گفت که نخستین ترجمهها از آیات قرآن، از فرازهای فاخر در تاریخ زبان پارسی و از موضوعات دلکش در سرگذشت تحولات زبانی ایرانیان در دوره پس از ظهور اسلام است.
این مجلس به گفت و گوی علی بهرامیان با دکتر آذرتاش آذرنوش و دکتر کریمی نیا اختصاص دارد و سخنران افتتاحیه نیز دکتر سید مصطفی محقق داماد است. این برنامه در روز چهارشنبه ۲۳ خرداد ساعت ۳۰: ۶ در محل موقوفات افشار واقع در خیابان ولی عصر سه راه زعفرانیه خیابان شهید عارف نصب برگزار می شود.
کاربر گرامی برای ثبت نظر لطفا ثبت نام کنید.
کاربر جدید هستید؟ ثبت نام در تارنما
کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟ بازیابی رمز عبور
کد تایید به شماره همراه شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد
زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.:
قبلا در تارنما ثبت نام کرده اید؟ وارد شوید
فشردن دکمه ثبت نام به معنی پذیرفتن کلیه قوانین و مقررات تارنما می باشد
کد تایید را وارد نمایید