سلسله نشست‌هایی درباره مواجهه دولتمردان و فرهیختگان ایرانی با ترکیه

1396/8/17 ۱۳:۴۰

سلسله نشست‌هایی درباره مواجهه دولتمردان و فرهیختگان ایرانی با ترکیه

خاطره‌نویسی و سفرنامه‌نویسی اهمیت خاصی در تاریخ‌نگاری دارد، لیکن تاکنون بسیاری از این خاطرات و سفرنامه ها آنچنان که شاید مورد توجه قرار نگرفته است.

 

 

 

 خاطره‌نویسی و سفرنامه‌نویسی اهمیت خاصی در تاریخ‌نگاری دارد، لیکن  تاکنون بسیاری از این خاطرات و سفرنامه ها آنچنان که شاید مورد توجه قرار نگرفته است.

دولتمردان و فرهیختگان ایرانی در سفرهای شخصی یا ماموریت‌های خود در ترکیه، خاطرات زیادی درباره این همسایه غربی ایران نوشته‌اند. یکی از این افراد دکتر قاسم غنی، دولتمرد و سیاستمدار دوران پهلوی، پزشک و پژوهشگر ادبی است که در سال۱۳۲۷ خورشیدی /  1949 میلادی به عنوان سفیر ایران در ترکیه حضور داشته است.

بخشی از جلد سوم خاطرات دکترقاسم غنی که با عنوان «یادداشت‌های دکترقاسم غنی» منتشرشده به خاطرات او از ترکیه اختصاص یافته است.

در نخستین نشست در این زمینه با عنوان «حکایت روزها و شب‌هایی که در ترکیه گذشت» به روایت قاسم غنی با حضور فرهاد طاهری، پژوهشگر تاریخ معاصر ایران، این بخش از خاطرات دکتر قاسم غنی بررسی خواهد شد.

نشست «حکایت روزها و شب‌هایی که در ترکیه گذشت» یکشنبه 21 آبان 1396، ساعت 17:00 در موسسۀ یونس امره واقع در تهران، بلوار آفریقا، خیابان شهید سعیدی، پلاک 12 برگزار می‌شود

 

منبع: میراث مکتوب

نظر دهید
نظرات کاربران

کاربر گرامی برای ثبت نظر لطفا ثبت نام کنید.

گزارش

برچسب ها

اخبار مرتبط

ورود به سایت

مرا به خاطر بسپار.

کاربر جدید هستید؟ ثبت نام در تارنما

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟ بازیابی رمز عبور

کد تایید به شماره همراه شما ارسال گردید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.:

ثبت نام

عضویت در خبرنامه.

قبلا در تارنما ثبت نام کرده اید؟ وارد شوید

کد تایید را وارد نمایید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.: