1396/3/10 ۰۹:۰۱
علیرضا راهداری در کتاب «بررسی وضعیت نخبگان در دوره قاجار و پهلوی» با ارائه فرضیه سلاخی مینویسد: «نخبگان ایران در طول تاریخ سلاخی شدهاند. «سلاخی» نه تنها به کشتن میپردازد بلکه به «نحوه کشتن» نیز میپردازد. در حقیقت «سلاخی» کشتنی دردناک است.»
علیرضا راهداری در کتاب «بررسی وضعیت نخبگان در دوره قاجار و پهلوی» با ارائه فرضیه سلاخی مینویسد: «نخبگان ایران در طول تاریخ سلاخی شدهاند. «سلاخی» نه تنها به کشتن میپردازد بلکه به «نحوه کشتن» نیز میپردازد. در حقیقت «سلاخی» کشتنی دردناک است.» کتاب «بررسی وضعیت نخبگان در دوره قاجار و پهلوی» تالیف علیرضا راهداری با طرح فرضیه سلاخی به این بخش از جامعه ایران پرداخته است.
پشت جلد کتاب در شرح فرضیه سلاخی مولف آمده است: «تاریخ اساسا رقابت نخبگان بر سریر قدرت است. نخبگان بخش مهمی از جوامع انسانی بوده و رشد یا عقب ماندگی یک ملت را باید در تحلیل عملکرد آن جامعه جستجو کرد. مولف این کتاب با بررسی برخی موضوعات تاریخی این فرضیه را مطرح میسازد که نخبگان ایران در طول تاریخ سلاخی شدهاند. «سلاخی» نه تنها به کشتن میپردازد بلکه به «نحوه کشتن» نیز میپردازد. در حقیقت «سلاخی» کشتنی دردناک است. مولف پس از تجزیه و تحلیل فراوان تاریخی علل گوناگونی را برای سلاخی نخبگان ذکر میکند.»
کتاب «بررسی وضعیت نخبگان در دوره قاجار و پهلوی» از علیرضا راهداری، در 572 صفحه رقعی(شومیز) شمارگان یکهزار نسخه و به قیمت 55 هزار تومان از سوی ناشرمولف به چاپ رسیده است.
منبع: ایبنا
کاربر گرامی برای ثبت نظر لطفا ثبت نام کنید.
کاربر جدید هستید؟ ثبت نام در تارنما
کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟ بازیابی رمز عبور
کد تایید به شماره همراه شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد
زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.:
قبلا در تارنما ثبت نام کرده اید؟ وارد شوید
فشردن دکمه ثبت نام به معنی پذیرفتن کلیه قوانین و مقررات تارنما می باشد
کد تایید را وارد نمایید