شامل ۶۱۰ جلد کتاب
حسین فرهنگ انصاری

حسین فرهنگ انصاری در اول دی‌ماه ۱۳۵۰ در جنوب تهران در خانواده‌ای مذهبی، روحانی و فرهنگی به دنیا آمد. پدرش مرحوم آیت‌الله حاج شیخ محمود انصاری قمی که در شناسنامه فرهنگ نامیده شده بود در ۱۲۹۷ش در شهر قم به دنیا آمد و برای ادامۀ ‌تحصیل با برادرش رهسپار نجف اشرف شدند.

حاج شیخ محمود انصاری در نجف با بیت مرجع بزرگ شیعه آیت‌الله العظمی آقا سید محمدکاظم طباطبایی یزدی ازدواج کرد. از سویی دایی حسین انصاری، مرحوم علامه سید عبدالعزیز طباطبایی یزدی، شاگرد خاص مرحوم علامه امینی (صاحب الغدیر) و نیز شاگرد مرحوم آقابزرگ طهرانی (صاحب الذریعه) بود.

حسین انصاری دوران دبستان را در مدرسۀ برهان مجرد از ۱۳۵۷ش آغاز نموده و دورۀ راهنمایی و دبیرستان را در مدرسۀ مدرس و توحید سپری کرد. در این مدت جهت گذراندن طرح کاد دبیرستان به کتابخانه و بخشهای علمی مرکز دائرةالمعارف بزرگ اسلامی راه یافت.

در ۱۳۶۸ش به حوزۀ علمیۀ قائم چیذر تهران رفته و به مدت ۵ سال دروس حوزوی را گذراند. سپس در مرکز دائرة‌المعارف بزرگ اسلامی به کار پرداخت. در این مدت در بخش رجال و حدیث و فقه پرونده‌های علمی کار می‌کرد و برای عناوین آنجا تشکیل پروندۀ علمی ‌داد. برای دائرة‌المعارف بزرگ اسلامی مقالاتی چون «اسود بن یزید نخعی» و «برقی (خاندان)» و ... را تألیف نمود و حدود ۱۲۰ مقاله هم برای دائرة‌المعارف فلسطین نگاشت.

از ۱۳۷۴ش رسماً در دپارتمان فقه و علوم قرآن و حدیث در محضر دکتر احمد پاکتچی به آموزش و تحقیق پرداخت. در ۱۳۸۴ش در بخش بررسی و کنترل مقالات دائرةالمعارف کار خود را دنبال کرد و در این میان شاگردی اساتیدی چون دکتر مهدی رفیع و مرحوم محمدعلی مولوی عربشاهی را نمود.

در ۱۳۸۸ش در کنار دائرةالمعارف به عنوان مشاور فرهنگی مرکز همایشهای بین‌المللی رایزن انتخاب شد. در ۱۳۸۹ش کار خود را به عنوان مدیر اجرایی این مرکز آغاز نمود و طی سالهای ۱۳۹۱-۱۳۹۳ش مدیر و از ۱۳۹۵ش تاکنون مدیر اجرایی این مرکز است.

در این مدت برگزاری همایشهای متعددی با حضور رؤسای جمهور سابق و حال همچون اجلاس وزرای محیط زیست اکو ۱۴۰۱ را در کارنامۀ خود ضبط کرده است.

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

مجموعۀ اهدایی حسین فرهنگ انصاری به کتابخانۀ مرکز دائرةالمعارف بزرگ اسلامی شامل کتابهایی به زبانهای عربی، فارسی و بعضاً انگلیسی در زمینۀ علوم اسلامی، فقه، اصول، حدیث، مناقب اهل بیت (ع)، رجال، تاریخ و ادبیات عرب می‌شود. این مجموعه در ۱۴۰۱ش به کتابخانه اهدا شد و دارای ۶۱۰ جلد کتاب است.

ورود به سایت

مرا به خاطر بسپار.

کاربر جدید هستید؟ ثبت نام در تارنما

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟ بازیابی رمز عبور

کد تایید به شماره همراه شما ارسال گردید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.:

ثبت نام

عضویت در خبرنامه.

قبلا در تارنما ثبت نام کرده اید؟ وارد شوید

کد تایید را وارد نمایید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.: