دومین دوره هفته خوشنویسی برگزار می‌شود

1397/7/18 ۰۸:۰۰

دومین دوره هفته خوشنویسی برگزار می‌شود

دومین دوره هفته خوشنویسی با برنامه‌های متنوع ۲۰ تا ۲۹ مهردر سراسر کشور برگزار می‌شود. نشست خبری دومین هفته خوشنویسی، دیروز ۱۷ مهر با حضور غلامحسین امیرخانی رئیس شورای عالی انجمن خوشنویسان ایران، یداله کابلی عضو شورای عالی انجمن خوشنویسان ایران، حیدر موسوی عضو شورای عالی انجمن خوشنویسان ایران، علی شیرازی عضو شورای ارزشیابی انجمن خوشنویسان ایران، عارف ایرانی مدیر اجرایی انجمن خوشنویسان ایران، علی اشرف صندوق آبادی عضو شورای عالی انجمن خوشنویسان ایران، محمدحسین ساکت نماینده وزیر ارشاد در انجمن خوشنویسان ایران و محسن میرحسینی عضو شورای عالی انجمن خوشنویسان ایران، در خانه هنرمندان برگزار شد.

 

دومین دوره هفته خوشنویسی با برنامه‌های متنوع ۲۰ تا ۲۹ مهردر سراسر کشور برگزار می‌شود.

نشست خبری دومین هفته خوشنویسی، دیروز ۱۷ مهر با حضور غلامحسین امیرخانی رئیس شورای عالی انجمن خوشنویسان ایران، یداله کابلی عضو شورای عالی انجمن خوشنویسان ایران، حیدر موسوی عضو شورای عالی انجمن خوشنویسان ایران، علی شیرازی عضو شورای ارزشیابی انجمن خوشنویسان ایران، عارف ایرانی مدیر اجرایی انجمن خوشنویسان ایران، علی اشرف صندوق آبادی عضو شورای عالی انجمن خوشنویسان ایران، محمدحسین ساکت نماینده وزیر ارشاد در انجمن خوشنویسان ایران و محسن میرحسینی عضو شورای عالی انجمن خوشنویسان ایران، در خانه هنرمندان برگزار شد.

در ابتدای این نشست غلامحسین امیرخانی با اشاره به اینکه ۶۹ سال است که انجمن خوشنویسان ایران در حال خدمت رساندن به هنر کشور است، گفت: هنر، مقامی است که تمامی دستاوردهای بشری را در قالب ساختار خود مندرج دارد و می‌تواند تمامی آنچه در تاریخ گذشته است را به مخاطب بنمایاند، در صورتی که تربیت اولیه مناسب برای دریافت معنای اثر هنری در مخاطب وجود داشته باشد. پس از آن محمدحسین ساکت با بیان اینکه وظیفه هنر به وجود آوردن یک جامعه بدون خشونت است، ادامه داد: در روزگاری که شاهد پرخاشگری و بازگشت به جاهلیت بشری هستیم، اگر هنر بتواند خشونت و تندی را در جوامع کاهش دهد، رسالت خود را به خوبی انجام داده است.

ساکت ادامه داد: هیچ هنری مانند خوشنویسی نتوانسته است در جامعه ایرانی نقش بازی کند و حتی در یورش مغول، این هنر توانست از یک قوم وحشی، افرادی هنرمند تحویل جامعه دهد. چنین مسائلی باعث می‌شود از متولیان هنر انتظار داشته باشیم که بیشتر به این حوزه توجه کنند، اما متاسفانه این کار کمتر انجام شده است. خوشنویسی یک هنر بی‌بدیل ایرانی است و ما باید توقع داشته باشیم که وزیر فرهنگ و همه کسانی که درست‌اندرکار پرورش و رواج هنر خوشنویسی هستند به این انجمن که دیرین‌ترین تشکل انسجام یافته در ایران است توجه بیشتری داشته باشند.

یداله کابلی در ادامه این نشست گفت: خوشنویسی به عنوان یک هنر معنایی، نقشی گسترده در توسعه شعر، ادب و فضیلت داشته است. انجمن خوشنویسان به رسالت خود عمل کرده و با حضور استادان پیشکسوتی که از گذشته بودند و اساتید جوان‌تری که میراث‌دار این اساتید هستند، جامعه خوشنویسی را به سمت و سویی کشانده که امروز به عنوان معتبرترین نهاد خوشنویسی کشور مطرح است.

کابلی ادامه داد: سیاست‌گذاری‌های انجمن باعث شده امروز در طلایی‌‌ترین مقطع تاریخ خوشنویسی کشور باشیم و همه افرادی که با ذات شریف این هنر قدسی روبه‌رو هستند به این موضوع اذعان دارند. امروز با جوانانی مواجه هستیم که میراث‌دار گذشتگان هستند. گمان نمی‌کنم در هیچ مجموعه‌ای از هنر تجسمی شاهد چنین شکوه و رشدی باشیم که بدون هیچ کمک مستقیم و تنها با جان و توان اساتید انجمن به دست آمده است.

هفته خوشنویسی جمعه ۲۰ مهرماه ساعت ۱۵ و ۳۰ دقیقه در فرهنگسرای بهمن آغاز می‌شود و مراسم اختتامیه آن یکشنبه ۲۹ مهر در موزه خوشنویسی برگزار می‌شود.

منبع: روزنامه اطلاعات

نظر دهید
نظرات کاربران

کاربر گرامی برای ثبت نظر لطفا ثبت نام کنید.

گزارش

ورود به سایت

مرا به خاطر بسپار.

کاربر جدید هستید؟ ثبت نام در تارنما

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟ بازیابی رمز عبور

کد تایید به شماره همراه شما ارسال گردید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.:

ثبت نام

عضویت در خبرنامه.

قبلا در تارنما ثبت نام کرده اید؟ وارد شوید

کد تایید را وارد نمایید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.: