شهریار خواجیان «ذهن ارتجاعی» را ترجمه کرد

1395/12/9 ۱۱:۲۸

شهریار خواجیان «ذهن ارتجاعی» را ترجمه کرد

شهریار خواجیان از پایان ترجمه کتاب «ذهن ارتجاعی» اثر کورین رابین درباره آراء محافظه‌کاری جامعه آمریکا خبر داد.


 
 
شهریار خواجیان از پایان ترجمه کتاب «ذهن ارتجاعی» اثر کورین رابین درباره آراء محافظه‌کاری جامعه آمریکا خبر داد.

 
شهریار خواجیان درباره کتابی که به تازگی ترجمه آن را به پایان رسانده گفت: کتاب «ذهن ارتجاعی» اثر کورین رابین درباره آراء افکار محافظه‌کاری جامعه آمریکاست که برای انتشار به ناشر(ققنوس) تحویل داده شده تا مجوز آن گرفته و به چاپ برسد.
 
وی افزود: کتاب تقریبا در 10 فصل تنظیم شده و آراء محافظه‌کاری را از زمان ادموند برک (پس از انقلاب فرانسه) تا شخصیت‌های محافظه‌کار در آمریکا (چه سیاستمدار، چه قاضی و نویسنده) شکافته و نقد و بررسی کرده است. رابین، نویسنده کتاب دارای دیدگاه چپ و لیبرال با معیارهای آمریکایی است.  
 
این مترجم در ادامه اظهار کرد: جذابیت کتاب «ذهن ارتجاعی» به دلیل مطرح شدن آراء محافظه‌کاری است و زمانی کتاب نوشته شده که اوباما در کاخ سفید بر مسند قدرت بود.
 
خواجیان بیان کرد: با وجود اشکالاتی که بر محافظه‌کاری وارد است باز هم طرفداران این آراء در آمریکا و اروپا بر سر کار آمدند. به طوری که احتمال آن هست که در انتخابات آینده اروپا نیز بتوانند کرسی‌های بیشتری را به خود اختصاص دهند.
 
وی افزود: محافظه‌کاری بخشی از آراء و فکر بشریت است با اینکه خسارات و آسیب‌هایی وارد کرده، اما همچنان وجود دارد و عده‌ای به آن گرایش دارند. اگرچه در میان طرفداران این نگاه افراد خوبی نیز دیده می‌شود. به هر حال مولف به نقد آراء محافظه‌کاری از گذشته نه چندان دور تا به امروز پرداخته است.
 
مترجم کتاب «ظهور ژاپن مدرن: نگاهی به مشروطه ژاپنی» ادامه داد: برخی اصطلاحات سیاسی آن ممکن است نیاز به ویرایش داشته باشد. از طرفی آنها در برخی مسائل مانند موضوع سقط جنین، برنامه تغییرات آب و هوا بر این باورند که روند این مسائل دست خداست و نباید ما در چندوچون آن دخالت کنیم.
 
خواجیان درباره فواید ترجمه این کتاب در جامعه ایران عنوان کرد: این کتاب برای جامعه روشنفکری ما اطلاعاتی درباره افراد محافظه‌کار که آراء آنها نزدیک به جمهوری‌خواهان است، ارائه می‌کند. مخاطب با مطالعه کتاب درمی‌یابد نگاه محافظه‌کاران به زندگی با توجه به شرایط کنونی چگونه است.

منبع: ایبنا

نظر دهید
نظرات کاربران

کاربر گرامی برای ثبت نظر لطفا ثبت نام کنید.

گزارش

برچسب ها

اخبار مرتبط

ورود به سایت

مرا به خاطر بسپار.

کاربر جدید هستید؟ ثبت نام در تارنما

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟ بازیابی رمز عبور

کد تایید به شماره همراه شما ارسال گردید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.:

ثبت نام

عضویت در خبرنامه.

قبلا در تارنما ثبت نام کرده اید؟ وارد شوید

کد تایید را وارد نمایید

ارسال مجدد کد

زمان با قیمانده تا فعال شدن ارسال مجدد کد.: